andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 Edit: skasowałem bo się zdublowal post... Cytuj
ilon Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 Super Andy, szczesliwej podrozy. 1 Cytuj
andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 Super Andy, szczesliwej podrozy. Dziekuje. Stary chlop ze mnie a ciesze sie jak dziecię. Spedze Swieta z moimi sedziwymi rodzicami. Ostatnio bylo to w 2007 roku. Cytuj
Joanna30 Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 No to rzeczywiście super, że znów się zobaczycie A jakie miasto? Czy już mówiłeś, a ja nie dostrzegłam Cytuj
andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 No to rzeczywiście super, że znów się zobaczycie A jakie miasto? Czy już mówiłeś, a ja nie dostrzegłam spojrz na avatar A tak naprawde to jedna z podmiejskich wsi. Ostatnio byla awantura bo rajcy miasta Opola wymyslili ze przesuna granice miasta i wchlona najblizsze wsie. A my nadal chcemy byc wiesniakami! Choc w mojej trzytysiecznej wsi zostalo moze 2 i pol rolnika. edit: tak ze po sasiedzku, droga kolezanko. 1 Cytuj
Joanna30 Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 spojrz na avatar A tak naprawde to jedna z podmiejskich wsi. Ostatnio byla awantura bo rajcy miasta Opola wymyslili ze przesuna granice miasta i wchlona najblizsze wsie. A my nadal chcemy byc wiesniakami! Choc w mojej trzytysiecznej wsi zostalo moze 2 i pol rolnika. edit: tak ze po sasiedzku, droga kolezanko. A ja tak: patrzę na avatar i widzę zarys postaci i myślę o co kaman... A potem na nicka i olśnienie, że Opole Chyba planowanie tego przyszłorocznego road tripa za bardzo mi mózg obciąża W każdym razie szczęśliwej podróży! Cytuj
andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 A ja tak: patrzę na avatar i widzę zarys postaci i myślę o co kaman... A potem na nicka i olśnienie, że Opole Chyba planowanie tego przyszłorocznego road tripa za bardzo mi mózg obciąża W każdym razie szczęśliwej podróży! Wyjazd do Opola zapewne bylby mniej stresujacy. Bylas kiedys? Cytuj
ilon Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 Ja bylam w Opolu! Dostane za to nagrode? Hehhe. 1 Cytuj
Joanna30 Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 Wyjazd do Opola zapewne bylby mniej stresujacy. Bylas kiedys? Ba! Wiele razy! Miałam chłopaka z Opola Cytuj
jkb Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 ... że Polacy dość szybko po wyborach wyszli na ulicę. Dwa razy ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi