Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poratujcie biedna kolezanke, ktora nie ma ani pieniedzy, ani doswiadczenia. ;)

Potrzebuje zdjecia paszportowe do AOS-u. Postanowilam, ze zrobie je sobie sama, bo z tego co wyczytalam, potrzebuje ich az 6. Sprawdzalam wiec oferte Walmartu, gdzie po przeslaniu im zdjecia za oplate ponad 7$ przerabia mi zdjecie do formatu paszportowego i wydrukuja, ale tylko 2 zdjecia. Policzylam, ze za 6 zdjec byloby to ponad 21$ takze moim zdaniem to wciaz drogo. Szukalam wiec dalej i znalazlam - za kilka centow mozna wydrukowac zdjecie w rozmiarze 4x4, czyli moglabym znalezc jakis program do wycinania zdjec, przerobic a potem do jednego zdjecia wkleic 4 paszportowe obok siebie (bo kazde to 2x2) i sobie je wyciac. Czy ktos robil cos takiego, lub ma jakis inny sposob na zrobienie zdjec po kosztach? Czy to w ogole bedzie dzialac tak, jak ja sobie mysle? ;D

Napisano

Jeżeli chcesz to odezwij się na priv - przogotuje Ci w Photoshopie plik źródłowy na odbitkę 5x7 cali (dwa zdjęcia 2x2 cale na jednej, mogę wepchnac cztery) za które zapłacisz 19 centów czy ile tam biorą...

Robilem tak od lat.

Napisano

ilon, rob spokojnie. od dobrych 10 lat nie buylam u fotografa, wszystkie foty strzelam sama i sama drukuje. jeszcze mi sie nikt do jakosci nie przyczepil:)

Napisano

Najpierw bylo watch, potem warning przez doslownie pare minut:p Ale koniec koncow nic sie w naszej okolicy nie stalo. Chociaz troche mialam stracha jak zaczely na dworze wyc syreny ostrzegawcze.