ilon Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2016 Masz racje. Szukalam dzis na innych stronach i znalazlam oferte polisy do lotu na esky.pl, gdzie ubezpieczenie kosztow leczenia wynosi do 150 tysiecy €. Moze juz jutro moj brat bedzie bookowal bilety, wiec pewnie wezmie ta opcje. Nie wiem. ;> Cytuj
ilon Napisano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2016 Bilety zabookowane, 13 maja przyjezdza do mnie rodzinka w odwiedziny! Mega sie ciesze i nie moge sie doczekac Cytuj
Joanna30 Napisano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2016 My też już bilety zabukowałyśmy Za $628 w dwie strony WAW-AMS-LAX MIA-ATL-AMS-WAW Cytuj
andyopole Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2016 Dziś idę spać prywatnie a wstaję służbowo. Jutro na targi do WAWy. Koniec urlopu, za robotę pora się wziąć. Cytuj
ilon Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2016 Andy, jak tam urlopik w Polsce mija/minal? Cytuj
andyopole Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 Andy, jak tam urlopik w Polsce mija/minal? Juz leżę w swoim lozku.Dziś Wylądowałem w PDX. U nas odprawa w przyjeździe wyłącznie w kiosku. Ciekawostka: maszyna ma polski język a na Okęciu nadal nie ma. Cytuj
Dejmos Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 Juz leżę w swoim lozku.Dziś Wylądowałem w PDX. U nas odprawa w przyjeździe wyłącznie w kiosku. Ciekawostka: maszyna ma polski język a na Okęciu nadal nie ma. W Atlancie rowniez. Troche to przyspieszylo i nie trzeba juz wypelniac tego papierka w samolocie. Cytuj
jkb Napisano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2016 A propos odpraw w kiosku, karty NEXUS przychodza do nas za niespelna dwa tygodnie. W koncu Cytuj
Gość Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2016 W koncu nam ladnie przypruszylo sniegiem. Wszystko oczywscie od razu zamkniete Ale moj piesek po raz pierwszy zobaczyl snieg. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi