vlade Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Zostaw to na cala noc wlaczone. I jeszcze jedna rzecz - sprawdz w zaawansowanych ustawieniach energii czy przypadkiem dysku nie odcina, tam jest taka opcja "turn off hard disk after" - wylacz to zupelnie. I to samo dla USB, jest "USB selective suspend", tez to wylacz. No i oczywiscie zeby sam komputer nie poszedl w stan uspienia. Znam ten bol, kiedys przepiecie spalilo mi caly komputer, lacznie z dyskiem na ktorym mialem wszystkie zdjecia. Udalo mi sie kupic ten sam model dysku, wymienic elektronike i odzyskac dane, na szczescie calkowity koszt odzyskania danych to i tak byly tylko dwa nowe dyski (nie robilem tego w sterylnych warunkach, takze 99% danych udalo sie odzyskac ale dysk byl i tak do wywalenia). Cytuj
Joanna30 Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 2 godziny temu, vlade napisał: Zostaw to na cala noc wlaczone. I jeszcze jedna rzecz - sprawdz w zaawansowanych ustawieniach energii czy przypadkiem dysku nie odcina, tam jest taka opcja "turn off hard disk after" - wylacz to zupelnie. I to samo dla USB, jest "USB selective suspend", tez to wylacz. No i oczywiscie zeby sam komputer nie poszedl w stan uspienia. Na noc raczej nie zostawię, bo jest opcja pauzy, więc skorzystam Bo - póki co - sprawa przedstawia się jak na załączonym obrazku, więc chyba dokonam zakupu wersji pro, jak tak dalej pójdzie, bo cenowo to i tak będzie co najmniej trzy razy mniej, niż zapłaciłabym fachowcom. Dzięki! Cytuj
KaeR Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 5 godzin temu, jkb napisał: To wy tam taka wylegarnie talentow macie? 1. Cos z glowa maja, ale nie wiem czy to talent. :> 2. Jak dostalem liste evidence to zbladlem. W sumie moze wyslalem papiery odnosnie polowy. Wiec jakiejs trudnosci, zeby to dostac nie ma. 1 Cytuj
andyopole Napisano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 ... jeśli stwierdziliście moje odwiedziny na Waszych profilach to absolutnie nie jest spowodowane moją podwyższoną wscibskoscia. Grafika na tablecie wychodzi w takiej konfiguracji że gwiazdka w która trzeba kliknąć żeby zobaczyć ostatni nieczytany post jest tak blisko Waszych nickow że moim paluchem pogrubiałym od łopaty, kielni, wideł, siekiery*, (niepotrzebne skreslic) niechcący tykam wyżej wymienionych i zakłócam tak kazdemu potrzebny, mir domowy. 1 Cytuj
KaeR Napisano 5 Maja 2017 Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 18 minut temu, andyopole napisał: ... jeśli stwierdziliście moje odwiedziny na Waszych profilach to absolutnie nie jest spowodowane moją podwyższoną wscibskoscia. Grafika na tablecie wychodzi w takiej konfiguracji że gwiazdka w która trzeba kliknąć żeby zobaczyć ostatni nieczytany post jest tak blisko Waszych nickow że moim paluchem pogrubiałym od łopaty, kielni, wideł, siekiery*, (niepotrzebne skreslic) niechcący tykam wyżej wymienionych i zakłócam tak kazdemu potrzebny, mir domowy. :'( a już myślałem, że chcesz być moim friendem. Cytuj
Joanna30 Napisano 5 Maja 2017 Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 4 godziny temu, KaeR napisał: :'( a już myślałem, że chcesz być moim friendem. Narobił nadziei, nie? Cytuj
Patipitts Napisano 5 Maja 2017 Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 ...że na vj wielka smuta bo CSC od tygodnia nie ruszyła ŻADNEJ sprawy z K1 poza pojedynczymi RFE... W takim tempie to bede czekać jeszcze minimum miesiąc, a sa tacy co czekają jeszcze z grudnia/listopada... nie wiadomo co sie dzieje, ze stanęła im robota nagle, albo im sie system spieprzyl i naprawiają albo jakies rewolucje. Eh mam nadzieje tylko ze nie spłonęli bo powodz im raczej nie grozi... Cytuj
andyopole Napisano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 5 godzin temu, Joanna30 napisał: Narobił nadziei, nie? Żadnych kumpli! Żartowałem. Jestem nieśmiały i nigdy nie wyskocze pierwszy z zaproszeniem. Podobnie było na FB czy niezapomnianej NK. Cytuj
ilon Napisano 5 Maja 2017 Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 Godzinę temu, Patipitts napisał: ...że na vj wielka smuta bo CSC od tygodnia nie ruszyła ŻADNEJ sprawy z K1 poza pojedynczymi RFE... W takim tempie to bede czekać jeszcze minimum miesiąc, a sa tacy co czekają jeszcze z grudnia/listopada... nie wiadomo co sie dzieje, ze stanęła im robota nagle, albo im sie system spieprzyl i naprawiają albo jakies rewolucje. Eh mam nadzieje tylko ze nie spłonęli bo powodz im raczej nie grozi... Moich znajomych sprawa tez jest w CA. Juz myslalam, ze niedlugo przyjedzie, a tu taki news.. 11 godzin temu, andyopole napisał: ... jeśli stwierdziliście moje odwiedziny na Waszych profilach to absolutnie nie jest spowodowane moją podwyższoną wscibskoscia. Grafika na tablecie wychodzi w takiej konfiguracji że gwiazdka w która trzeba kliknąć żeby zobaczyć ostatni nieczytany post jest tak blisko Waszych nickow że moim paluchem pogrubiałym od łopaty, kielni, wideł, siekiery*, (niepotrzebne skreslic) niechcący tykam wyżej wymienionych i zakłócam tak kazdemu potrzebny, mir domowy. No jasne ANDY. Stalkujesz nas tutaj 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi