Gość Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 18 godzin temu, olmeca napisał: W którą część Polski się zapuszczacie? Jak by się udało to chętni poznam jak była by możliwość spotkania. Będziemy w Częstochowie ale mamy mało czasu więc wszelkie towarzyskie spotkania muszą poczekać do następnej wizyty w PL. Cytuj
ilon Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Ty jestes z Czestochowy Roelka? Czesto tam bywalam jak bylam w PL Cytuj
Gość Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 2 minuty temu, ilon napisał: Ty jestes z Czestochowy Roelka? Czesto tam bywalam jak bylam w PL Born and raised Cytuj
ilon Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Serio? LOL, moze Cie kiedys w Don Kichocie spotkalam albo w jakims innym miejscu Cytuj
Joanna30 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Godzinę temu, RobertNYc napisał: Podejrzewam ze na serwisach aukcyjnych typu eBay czy Allegro, kupisz bilet bez większych problemów. Być może, ale LN ostrzega, że bilety na ten koncert są spersonalizowane, więc nie będę ryzykować Cytuj
andyopole Napisano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Roelka napisał: Będziemy w Częstochowie ale mamy mało czasu więc wszelkie towarzyskie spotkania muszą poczekać do następnej wizyty w PL. A wiec będziesz przejezdzac przez Opole. Pomachaj tam ludziom i powiedz ze będę we wrześniu... Cytuj
Gość Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Serio? LOL, moze Cie kiedys w Don Kichocie spotkalam albo w jakims innym miejscu Byłam w Don Kichocie raz, trochę nie moje klimaty. Zawsze wolałam bardziej "rockowe" klimaty. Cytuj
jkb Napisano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2017 A juz dzis wieczorem Rammstein! Nie widzialem ich na zywo juz ladnych pare lat, nie moge sie doczekac Cytuj
andyopole Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2017 4 minuty temu, jkb napisał: A juz dzis wieczorem Rammstein! Nie widzialem ich na zywo juz ladnych pare lat, nie moge sie doczekac Zazdroszcze I rozumiem Twoja radosc. Wprawdzie to nie jestem ich wielkim fanem ale koncert to koncert. Sam pojde gdy tylko do mnie na prowincje przyjada.... Cytuj
quarterback87 Napisano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Dnia 2017-06-23 o 20:53, andyopole napisał: A wiec będziesz przejezdzac przez Opole. Pomachaj tam ludziom i powiedz ze będę we wrześniu... ...żeby zdążyli wszystkie panny "na wydaniu" wysłać do krewnych na drugim końcu Polski Edytowane 27 Czerwca 2017 przez quarterback87 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi