Patipitts Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Ja jutro jadę do kościółka! Pomodlę sie Andy za twoje zdrowko Cytuj
cee Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Nie wiem czy interesują was skoki ale właśnie Kamil Stoch wygrał turniej czterech skoczni w generalce i wszystkie z osobna. Ostatnio dokonał tego w 2002 roku Sven Hannawald. Nawet Małyszowi to się nie udało. Cytuj
NisseN Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 1 minutę temu, cee napisał: Nie wiem czy interesują was skoki ale właśnie Kamil Stoch wygrał turniej czterech skoczni w generalce i wszystkie z osobna. Ostatnio dokonał tego w 2002 roku Sven'owi Hannawald. Nawet Małyszowi to się nie udało. Akurat jadłem obiad, dobrze skoczył. Cytuj
cee Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Dobrze ze belkę obniżyli bo na płaskim by wylądował Cytuj
andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 8 minut temu, cee napisał: Nie wiem czy interesują was skoki ale właśnie Kamil Stoch wygrał turniej czterech skoczni w generalce i wszystkie z osobna. Ostatnio dokonał tego w 2002 roku Sven Hannawald. Nawet Małyszowi to się nie udało. Właśnie o tym przeczytałem. Bardzo ładnie. Teraz Hannavald będzie musiał jemu postawić piwo, o ile posiada zdolność honorową. Cytuj
cee Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Wyszedł pogratulować zaraz po skoku. Aaa hahaha właśnie o tym mówili I Stoch powiedział że brakuje już tylko zimnego piwka Andy ty I'm podsylasz co tam mają gadać? Cytuj
andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 2 godziny temu, ilon napisał: Hahah, szanowni forumowicze, prosze jutro przy niedzieli sie pomodlic za zdrowko Andiego Nie wiem #Ilon czy przeczytałaś dokladnie. Perfidia moja polega na tym ze mowa jest o one way ticket. Starzy ludzie bywaja zlosliwi do upierdliwosci... Cytuj
andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 2 minuty temu, cee napisał: Wyszedł pogratulować zaraz po skoku. Aaa hahaha właśnie o tym mówili I Stoch powiedział że brakuje już tylko zimnego piwka Andy ty I'm podsylasz co tam mają gadać? Po prostu znam zasady dobrego wychowania... Cytuj
ilon Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: Nie wiem #Ilon czy przeczytałaś dokladnie. Perfidia moja polega na tym ze mowa jest o one way ticket. Starzy ludzie bywaja zlosliwi do upierdliwosci... Andy, jak w jedna strone to musisz jakis wynajem trucka wymyslec, bo musialabym wziac swoj dobytek Cytuj
andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 3 minuty temu, ilon napisał: Andy, jak w jedna strone to musisz jakis wynajem trucka wymyslec, bo musialabym wziac swoj dobytek O Matko! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi