katlia Napisano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2022 10 minut i wszystko sie zmienilo! Cytuj
andyopole Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2022 58 minut temu, katlia napisał: 10 minut i wszystko sie zmienilo! Ale się porobiło! Pierogi jeszcze musza zaczekać. Cytuj
andyopole Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2022 Co by nie mówić, Argentyna w całym meczu była lepsza. Tylko pogratulować! 1 Cytuj
andyopole Napisano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2022 Muszę się pochwalić. To moje pierwsze w zyciu, własnoręcznie zrobione pierogi. Ok. 60 uszek z grzybami (już zamrożone) oraz ok. 80 (na zdjeciu) pierogów z kapustą. Lepiej późno niż wcale. 3 2 Cytuj
andyopole Napisano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2022 (edytowane) Jestem prenumeratorem Gazety Wyborczej online. Na koniec roku zrobili promocje. Moge przekazac darmowa prenumerate na 6 miesiecy dla kogokolwiek chce. Uprzedzam ze jest duzo czytania. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze podac swoj email na moja PM. edit: pula już wykorzystana! Edytowane 22 Grudnia 2022 przez andyopole Cytuj
andyopole Napisano 22 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2022 W naszym osiedlowym centrum kiczu chyba zajumano część wystawy. Brakuje czegoś, jakby. Fotka z wczorajszego poranka. Cytuj
Roelka v.2 Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2022 Jak tam u Was temperatury na Swieta? U mnie dzisiaj w nocy nagly spadek do -18C i przez Swieta bedziemy sie hibernowac przy kominku. Ale na Nowy Rok juz bedzie komfortowe +15C. Jeszcze chcialam powiedziec ze nareszcie sie przelamalam i zdobylam prawo jazdy. Sam road test zalosnie prosty... bez porownania do egzaminu w Polsce. Cytuj
katlia Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) 40 minutes ago, Roelka v.2 said: Jak tam u Was temperatury na Swieta? U mnie dzisiaj w nocy nagly spadek do -18C i przez Swieta bedziemy sie hibernowac przy kominku. Ale na Nowy Rok juz bedzie komfortowe +15C. U nas pieknie - choc zimno. W tej chwili jest -6F wiec -21C. Ale slonce swieci, snieg blyszczy, niebo piekne super-niebieskie. A w niedziele juz bedzie powyzej +10C. Wiec nie narzekam, chociaz siedze przy zapalonym kominku. Edytowane 22 Grudnia 2022 przez katlia 2 Cytuj
mcpear Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2022 U ocieplenie ma na niedziele przyjść. Dzisiaj +19. A w niedziele +25. Po świętach zapowiadają ochłodzenie. Ma spaść do +12 - pewnie moje kobiety wyjmą zimowe kozaki z szafy 1 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2022 U nas w tej chwili rzeczywista -12C, odczuwalna -29C. Snieg pada prawie poziomo tak wieje. Ze wzgledu na "aure" zrobilem 4L chili, takze zglodu niezemrzem. Ogien w kominku, piwo w rece. Idealna pogoda, zeby ja ogladac z kanapy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi