Haana Napisano 19 Września Zgłoś Napisano 19 Września W tym wątku tylko raz zamieściłam prośbę odnośnie bloga. W innym miejscu odpisałam na pytanie jak się mieszka w Stanach. Odpowiedziałam zgodnie z posiadana wiedza i krótkim stażem mieszkania tutaj. Chciałam być miła bo niedawno sama szukałam informacji jak sie tu odnaleźć, i też szukałam różnych stron, blogów, forum. Rozumiem, że dla osób tu mieszkających ciagle pytania o poczatki moga być nudne ale dla nas nowincjuszy każda odpowiedz jest ważna. Stąd mój wpis na tym drugim wątku. Moim zamiarem nie było nic promować czy nachalnie się z czymkolwiek narzucać. Nawet mi na myśl nie przyszło w tamtym momencie, że wśród kilkunastu tysięcy wpisów na tej stronie moje dwa będa nachalne. Dlatego, tak jak napisałam wyżej: jeśli naruszyłam jakieś zasady na forum to prosze usunąć moj wpis. Pozdrawiam Cytuj
andyopole Napisano 22 Września Autor Zgłoś Napisano 22 Września (edytowane) Tak wygląda bananowiec jeśli zużywa się 900 wody cf a month. Musiałem go przyciąć bo trudno już było na driveway wjechać. Edytowane 23 Września przez andyopole 2 Cytuj
ezechiel123456789 Napisano 25 Września Zgłoś Napisano 25 Września O co chodzi z aresztowaniem P.Diddiego? Ponoć jest oskarżony o stręczycielstwo.Czy szykuje się sprawa podobna do tej R.Kelly'ego? Spekuluje się,że Justin Bieber miał być wykorzystywany seksualnie jako dziecko na jego imprezach. Cytuj
Xarthisius Napisano 27 Września Zgłoś Napisano 27 Września Wszyscy cali na poludniowym wschodzie? Dzisiaj Kolega nie "przyszedl" do pracy. Mieszka w NC. Nie ma pradu, ani dzialajacej sieci komorkowej od 3 rano (udalo mu sie jednego smsa do mnie wyslac dopiero o ~2pm). Cytuj
andyopole Napisano 29 Września Autor Zgłoś Napisano 29 Września Dzis u mnie dzień przetwórstwa warzywnego. Przecier pomidorowy. 3 Cytuj
andyopole Napisano 29 Września Autor Zgłoś Napisano 29 Września Wczoraj też, mówiąc "Sienkiewiczem" syciłem miody. 1 Cytuj
andyopole Napisano 5 Października Autor Zgłoś Napisano 5 Października Jakie plany weekendowe? Mnie dziś czeka przycinanie krzewów i żywopłotów. Sąsiadce też muszę pomóc w tym temacie. Cytuj
katlia Napisano 5 Października Zgłoś Napisano 5 Października Lubie take jesienne prace w ogrodku (chociaz tu sucho i pogoda jak lato.) My przygotowujemy sie do wyjazdu na kilka dni do Santa Fe, a potem na miesiac do Hiszpanii. 1 Cytuj
mola Napisano 5 Października Zgłoś Napisano 5 Października Remont decka - niekończąca się historia. Poprzedni właściciele pomalowali farbą - z połowy farba schodziła płatami, z drugiej połowy była nieruszalna. Dwa tygodnie skrobaliśmy farbę tylko z podłogi (a deck nie jest duży, jakieś 10x12ft). Po ściągnięciu farby okazało się, że miejscami deski są mocno przegnite (co ciekawe, tam gdzie farba trzymała). Także dzisiaj małżonek walczy z wymianą co zgnite, a ja siedzę z dwoma zasmarkanymi potomkami. Jak się uda, muszę ściągnąć kawałek trawnika i rozsadzić wszyskie płożące się rośliny. Czeka też paczka tulipanów, hiacyntów i krokusów to wsadzenia w ziemię. Cytuj
andyopole Napisano 5 Października Autor Zgłoś Napisano 5 Października Godzinę temu, katlia napisał: Lubie take jesienne prace w ogrodku (chociaz tu sucho i pogoda jak lato.) My przygotowujemy sie do wyjazdu na kilka dni do Santa Fe, a potem na miesiac do Hiszpanii. U mnie tez wciąż sucho i ciepło. Kilka razy popadalo ale zbyt mało żeby wyłączyć już sprinklery. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi