andyopole Napisano Wtorek o 16:47 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 16:47 (edytowane) Gdyby ktoś pilnie potrzebował to w Portland OR będzie dyżur konsularny. Można się rejestrować online pod tym linkiem: https://www.facebook.com/photo/?fbid=959913796170684&set=a.220002683495136 https://www.facebook.com/photo/?fbid=959913796170684&set=a.220002683495136 Edytowane Wtorek o 16:47 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano wczoraj o 01:05 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 01:05 No i głos oddany! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano wczoraj o 04:40 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 04:40 @Roelka v.2, a jak to było u Was zorganizowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano wczoraj o 05:34 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 05:34 48 minutes ago, andyopole said: @Roelka v.2, a jak to było u Was zorganizowane? Pytasz o głosowanie? Kierowaliśmy się tymi instrukcjami https://www.fvap.gov/tennessee Musieliśmy wysyłać balloty na TN bo tam ostatnio mieszkaliśmy w US. Najpierw poczta wysłaliśmy nasze aplikacje a potem odesłali nam emaila z kartami do głosowania do wydrukowania. Te potem znowu poszły poczta do TN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano wczoraj o 06:15 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 06:15 39 minut temu, Roelka v.2 napisał: Pytasz o głosowanie? Tak, dzięki za info! To były prawdopodobnie moje ostatnie wybory w USA. Pora zainteresować się jak głosują obywatele USA mieszkający za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano wczoraj o 06:31 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 06:31 14 minutes ago, andyopole said: Tak, dzięki za info! To były prawdopodobnie moje ostatnie wybory w USA. Pora zainteresować się jak głosują obywatele USA mieszkający za granicą. Generalnie proces bez problemowy. Zagłosowaliśmy najszybciej jak się dało i nasze głosy z tego co śledziłam doszły do TN około 26tego października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano wczoraj o 18:04 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 18:04 (edytowane) 11 hours ago, andyopole said: Tak, dzięki za info! To były prawdopodobnie moje ostatnie wybory w USA. Pora zainteresować się jak głosują obywatele USA mieszkający za granicą. Czas powrotu do kraju ojczystego? On 11/5/2024 at 9:47 AM, andyopole said: Gdyby ktoś pilnie potrzebował to w Portland OR będzie dyżur konsularny. Oj kurcze, sprawdzilam przespałam wizytę w Denver. No żeby to.... Miałam dziecku wyrobić paszport, bo jak można sobie wyobrazić przez konsulat łatwiej niż osobiście w Polsce Edytowane wczoraj o 18:04 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi