kzielu Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Tak przy okazji Brazylii jeszcze - ostatniego dnia (jako ze lot spowrotem do ATL mielismy ~10pm) pojechalismy na Sugarloaf mountain - na gorze zjedlismy lunch - to bylo jedyne miejsce w ktorym uzylem prywatnej Visy (nie przyjmowali firmowego Amexa z ktorego korzystalem wszedzie indziej). 3 dni po powrocie zadzwonil do mnie bank pytajac sie czy przed chwila probowalem cos kupic w Rio (siedzialem przy biurku w pracy). Tak ze jakims cudem koles mi zeskanowal karte - mimo ze podszedl z terminalem do stolika. Karta oczywiscie do kosza, przyslali za chwile nowa, transakcje odrzucone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 chciałabym ponarzekać na NSC, że są ślamazarni w kwestii rozpatrywania petycji, mija 4 miesiąc oczekiwania i niestety wiem, że jeszcze to potrwa, a smutek mnie ogarnął bo dzisiaj mnie po miesiącu w Polsce opuścił mąż i nie wiem kiedy znowu się zobaczymy i pracę zmieniam, co podnosi mój poziom stresu... a z miłych rzeczy, to w Krakowie dzisiaj piękna pogoda była ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 u mnie bena wciaz idzie w dol, teraz tankuje auto za mniej niz 30 dolcow juhuu $2.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zdecydowalismy, ze tegoroczne wakacje (dwa tygodnie) spedzimy w Oregonie. Andyopole, co polecasz zobaczyc? Najbardziej interesuje nas natura - lasy, gory, gorskie jeziora - czyli wszystko to, czego nie mamy na Florydzie Mniej miasta - chociaz na pewno zatrzymamy sie w Portland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Chciałem powiedzieć ze GB mi strasznie dzisiaj ciśnienie podnieśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zdecydowalismy, ze tegoroczne wakacje (dwa tygodnie) spedzimy w Oregonie. Andyopole, co polecasz zobaczyc? Najbardziej interesuje nas natura - lasy, gory, gorskie jeziora - czyli wszystko to, czego nie mamy na Florydzie Mniej miasta - chociaz na pewno zatrzymamy sie w Portland. Może jezioro, które się tak pięknie nazywa http://en.wikipedia.org/wiki/Paulina_Lake Oprocz tego ze sie tak nazywa to nic wiecej nie wiem, ale jak patrze na zdjecia to mam ochote tam pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zdecydowalismy, ze tegoroczne wakacje (dwa tygodnie) spedzimy w Oregonie. Andyopole, co polecasz zobaczyc? Najbardziej interesuje nas natura - lasy, gory, gorskie jeziora - czyli wszystko to, czego nie mamy na Florydzie Mniej miasta - chociaz na pewno zatrzymamy sie w Portland. Dopiero teraz zobaczyłem Twój post. Jutro napiszę coś bo dziś już wylaczylem laptopa a telefon nie chce mnie sie szturchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ... jest poniedziałek rano, do tego szaro, buro i ponuro - brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ... jest poniedziałek rano, do tego szaro, buro i ponuro - brrr Szaruga okropna, nie lubię poniedziałków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lochraven Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 No w końcu dzisiaj Blue Monday. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi