mola Napisano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 7 godzin temu, maverick96 napisał: A to i ja pochwale się moimi dekoracjami na swieta :). To się nazywa deklasacja rywali w kategorii outdoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Wesołych Świąt życzę wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Wesolych wesolych!!! Moja rybka wyszla pyszna, nie taka jak mamy ale blisko. Do tej pory nie wiem czy to byla pietruszka czy pasternak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 White CHRISTMAS. Moje pierwsze w USA ze śniegiem! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 59 minutes ago, andyopole said: White CHRISTMAS. Moje pierwsze w USA ze śniegiem! Jak pieknie! Brakuje mi sniegu... u nas Swieta byly cieple... wczoraj plus 24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 36 minut temu, Roelka v.2 napisał: Jak pieknie! Brakuje mi sniegu... u nas Swieta byly cieple... wczoraj plus 24. Siadaj w samolot i przybywaj. Ino wartko bo nie wróżę mu długiego leżenia, temu śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Ja dzisiaj odwiedziłem rodziców na lotnisko . Juz sie przyzwyczailam ze mam ich tu na co dzień i jakoś teraz tak cicho i smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Jak wolne to do roboty, zawsze sobie cos znajdę. Gdy zmienilem range odsłoniła się brzydka ściana. Coś trzeba było z tym zrobić. Niejako przy okazji poleciałem ściany świeżą farbą. 10 grudnia minęło pięć lat od przeprowadzki, więc jak to w kuchni troszkę były przybrudzone. Before and after: Edytowane 29 Grudnia 2021 przez andyopole 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Przy okazji obniżyłem o o dwa inch i quoder gniazdko, teraz piec ładnie dochodzi do ściany. Przydała się krótka praktyka w contractorce na początku mojej kariery w USA. Nie wiedzialbym jak się do tego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol83 Napisano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2021 no ladne cacko Piekna robota albo, jak to mowia w Polsce specjalisci jak tylko przyjda do kogos na robote: Paaanie, kto to Panu tak sp..... il A tak powaznie, powiedzcie mi jak to wyglada u przecietnego Smitha, wszelkie takie drobne rzeczy ktore trzeba zrobic w domu, kolo doku - drobne naprawy, np takie jak Ty zrobiles Andy, to czy wolaja od razu specjalistow, czy sami staraja sie naprawic, czy czekaja az samo odpadnie.... Czy raczej to zalezy od Smitha? Bo moze tacy specjalisci biora sobie spora stawke $$$ za godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi