andyopole Napisano 14 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 45 minut temu, Xarthisius napisał: No, ale teraz trzeba kurna czekac az ostygnie! Trochę wytchnienia dla wątroby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 1 hour ago, andyopole said: Trochę wytchnienia dla wątroby ! Juz ostygl. Siedzimy I jemy. Matka mi sie tu rozczula, ze zarowno chleb jak I smalec takie jak z dziecinstwa. A kobita dopiero co z Polski przyjechala, wiec nie powinna tak tesknic... Nie wiem czy do jutra cos zostanie, takze Andy szykuj nowy konkurs. Jak juz wiadomo co mozna wygrac to na pewno bedzie wieksze wspolzawodnictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 8 minut temu, Xarthisius napisał: Nie wiem czy do jutra cos zostanie, O Matko! Tylko mi się nie pochorujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Moze komus sie przyda: COVIDtests.gov - Free at-home COVID-19 tests Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 W dniu 14.01.2022 o 16:36, Xarthisius napisał: Juz ostygl. Siedzimy I jemy. Matka mi sie tu rozczula, ze zarowno chleb jak I smalec takie jak z dziecinstwa. A kobita dopiero co z Polski przyjechala, wiec nie powinna tak tesknic... Nie wiem czy do jutra cos zostanie, takze Andy szykuj nowy konkurs. Jak juz wiadomo co mozna wygrac to na pewno bedzie wieksze wspolzawodnictwo Cos @mcpear sie nie pokazuje> Nie daj Boze mu smarowidlo zaleglo? A tak poza tym czy rozgryzliscie @mola i @mcpear do czego sluza te plastikowe trojkatne pudeleczka, ktore w imieniu firmy pozwolilem sobie dolaczyc do nagrody jako "sample"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 50 minutes ago, andyopole said: A tak poza tym czy rozgryzliscie @mola i @mcpear do czego sluza te plastikowe trojkatne pudeleczka, ktore w imieniu firmy pozwolilem sobie dolaczyc do nagrody jako "sample"? No przecie dolaczyles tez broszurke w ktorej stoi, ze to na pohybel muszkom owocowkom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 24 minuty temu, Xarthisius napisał: No przecie dolaczyles tez broszurke w ktorej stoi, ze to na pohybel muszkom owocowkom... A jusci. ... Fajerant, spadam do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 2 hours ago, andyopole said: Cos @mcpear sie nie pokazuje> Nie daj Boze mu smarowidlo zaleglo? A tak poza tym czy rozgryzliscie @mola i @mcpear do czego sluza te plastikowe trojkatne pudeleczka, ktore w imieniu firmy pozwolilem sobie dolaczyc do nagrody jako "sample"? Smaluszek przetopiony w garnczku glinianym a chleba już prawie nie ma. Boczek zostawiłem "na jakąś lepszą (niż MLK day) okazję" na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 E, pisze, znaczy ze zyje. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 U mnie już lato! Chłopcy się lansują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi