Joanna30 Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 7 godzin temu, mola napisał: Proszę bardzo ps. Syn na pytanie co mu się podoba w nowym samochodzie odpowiada: screen, speed and smell Nie znam się na autach, więc powiem tylko jedno - ładne cacko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 7 hours ago, Xarthisius said: Mhm. To jest scam jakich malo. $600 to bylo za roczny serwis. Mam nadzieje, ze tego g**na nigdy nie zainstalowali w tym samochodzie i mieli to tylko jako opcje na stickerze. No, ale sie okaze jak mi przyjdzie email od Kahu... Wrzuc sobie w googla i poczytaj: kahu security gps. A jak chcesz sledzic swoje auto, pierwszy lepszy gps tracker do samochodu mozna w Best Buy'u za $250 nabyc, bez rocznego abonamentu... Albo od biedy airtaga za $25 - marny bo marny ale coś może pokaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Kurde ja auta nie prowadzilam od zeszlego lata odkad sprzedalam, narobiliscie mi ochoty troche sobie pojezdzic po highway-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Mój kiciuś przeszedł dziś "poważną" operację. Snuje się po chałupie, nogi mu się plączą po narkozie ale uparcie wdrapuje się na swój ulubiony "punkt widokowy". Wejść, wchodzi, ale przy schodzeniu już kilka razy zaliczył glebę. Mimo to nie rezygnuje z obserwacji ulicy. Twarda sztuka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 4 minutes ago, andyopole said: Mój kiciuś przeszedł dziś "poważną" operację. Snuje się po chałupie, nogi mu się plączą po narkozie ale uparcie wdrapuje się na swój ulubiony "punkt widokowy". Wejść, wchodzi, ale przy schodzeniu już kilka razy zaliczył glebę. Mimo to nie rezygnuje z obserwacji ulicy. Twarda sztuka! Biedny kicius! Mozna spytac co to za operacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Godzinę temu, Roelka v.2 napisał: Biedny kicius! Mozna spytac co to za operacja? OJ tam. Marzec idzie, "Forum" mówi tak: wszystkie kotki w okolicy i tak pod kluczem, klejnoty na nic! Coz mnie bylo robić, zrobiłem termin u veta (miesięczna kolejka) i dziś było CIACH. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Żeby nie było że konkurs na imię dla kiciusia i nagroda za 1 miejsca były dla picu. Oto pisemny dowód z pierwszej wizyty u veta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 10 hours ago, andyopole said: OJ tam. Marzec idzie, "Forum" mówi tak: wszystkie kotki w okolicy i tak pod kluczem, klejnoty na nic! Coz mnie bylo robić, zrobiłem termin u veta (miesięczna kolejka) i dziś było CIACH. Biedak! Moja kotka idzie pod narkoze w poniedzialek ale z innych powodow. Bedziemy czyscic zeby. Swoja droga, ceny u weterynarzy wzrosly tutaj okropnie w ostatnich latach. Za badanie krwi + zabieg czyszczenia zebow placimy ponad $400. Powaznie zastanawiam sie nad ubezpieczeniem zdrowotnym dla kotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 @andy Ja tylko zapytam czy na szyi kotek ma adresowke czy dzwonek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Patipitts napisał: @andy Ja tylko zapytam czy na szyi kotek ma adresowke czy dzwonek? Dzwonek. Adres ma pod skórą. edit: jedną obrożę już zgubił na włóczęgach. Chociaż podejrzewam że raczej ktoś zajumał bo była ciasno założona. I droga. Teraz kupiłem sześciopak za $5. Edytowane 21 Lutego 2022 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi