andyopole Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Patipitts napisał: pracujesz w firmie zwiazanej z ochrona roslin Tak! 2 godziny temu, Patipitts napisał: Robicie rzeczy tez organiczne? Wylacznie. Zwalczamy szkodniki stosujac technologie feromonowa, absolutnie pozbawiona szkodliwych zwiazkow. Na okolo 700 produktow tylko kilka z nich zawiera symboliczne ilosci insectycydow. Godzinę temu, Xarthisius napisał: ja nie rozumiem co Ty sie tyle zastanawiasz: sekretarke, szafke na whiskey I wygodne biurko, zeby sie dalo trzymac nogi... heh, w moim wieku to raczej experience care giver. Biurko jest a alkoholu mam na podoredziu kilka beczek. Nic tylko komponowac rozne mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 9 godzin temu, PannaEvans napisał: U nas nawet kierownicy najnizszego szczebla maja samochody, laptopy i telefony. Zadna mecyja jesli niezly laptop czy telefon kupisz za tygodniowke. Gdybym chcial to bym dostal ale na co mnie tego? .... Wlasnie sprawdzilem, w szafie za moimi plecami stoja dwa fajne, zgrabne laptopy Toshiby, malo smigane. Czasem je uzywam jak nam padnie siec, do programowania maszyn pakujacych. Normalnie robie to z tego komutera na ktorym teraz pisze. Ustawiam nim piec drukarek, jedna biurowa, zasluzona i niezniszczalna OKI, druga termiczna do nalepek i trzy przemyslowe w maszynach pakujacych. 9 godzin temu, PannaEvans napisał: Podziwiam, że bezstresowo po 4pm niepracujesz. Wierz mi, mam swoje lata i bywaly czasy ze pracowalem po kikanascie godzin na dobe. Swiatek, piatek i niedziele, dzien i noc. Wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Uuu Andy a robicie sprzedaz detaliczna czy tylko duzi klienci? A macie jakies feromony na chwasty? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 50 minut temu, Patipitts napisał: Uuu Andy a robicie sprzedaz detaliczna czy tylko duzi klienci? A macie jakies feromony na chwasty? Sent from my iPhone using Tapatalk Mamy sklep internetowy, kazdy tam moze kupic, kazda ilosc. Niestety, chwasty nie emituja feromonow. My sie chwastami nie zajmujemy. Jedynie insecty. Wygoogluj sobie co to sa pheromony bo za duzo klikania a lunch wlasnie sie zbliza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 27 minutes ago, andyopole said: Mamy sklep internetowy, kazdy tam moze kupic, kazda ilosc. Niestety, chwasty nie emituja feromonow. My sie chwastami nie zajmujemy. Jedynie insecty. Wygoogluj sobie co to sa pheromony bo za duzo klikania a lunch wlasnie sie zbliza. To taki zart byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 31 minut temu, Patipitts napisał: To taki zart byl Dobry zart tynfa wart. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 A tak w ogole, znow szukamy chemika. Obecny nie zdaje egzaminu. To trudna dziedzina chemii, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Elastyczny czas pracy, czytaj: nie płacimy za nadgodziny. Tym się różni manager od niemanagera, wiec uważaj tam @andyopole żebyś na tym awansie nie wyszedł jak Zabłocki ;P ja bym walczyła o dodatkowe PTO gdybym miała taka okazje. Bo podwyżkę to akurat można dostac bez awansu a w ogole to gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Megan ewidentnie lekcje z kapitalizmu ma juz dawno odrobiona "Exempt employee" to takie slowo klucz (tak - ja tez jestem exempt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Godzinę temu, MeganMarkle napisał: Elastyczny czas pracy, czytaj: nie płacimy za nadgodziny. Tym się różni manager od niemanagera, wiec uważaj tam @andyopole żebyś na tym awansie nie wyszedł jak Zabłocki ;P ja bym walczyła o dodatkowe PTO gdybym miała taka okazje. Bo podwyżkę to akurat można dostac bez awansu a w ogole to gratulacje!! Powtórzę: pracuję 8-16 I nie ma takiej siły ktora by mnie zmusiła do pozostania dłużej. Nie że mną takie numery. Przyznaję, rok temu, gdy przeprowadzalismy się do nowej siedziby rzeczywiście kilka dni pracowałem po 12 godzin. Mieliśmy wyrentowaną ciężarówkę i trzeba ja było wykorzystać. Ja nią jeździłem bo nikt inny nie potrafi. Ale dostałem wtedy jakieś $3-4k premii (nie pamietam juz dokladnie) za ten nadludzki wysilek. PTO mam od dawna. Tyle ile potrzebuję mieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi