katlia Napisano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 5 hours ago, vlade said: Sprawdził kondensator za 20 dolarów z Amazona. Był dobry No kurcze, znalezles jednego dobrego i UCZCIWEGO faceta od AC w calych USA. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 13 minut temu, katlia napisał: No kurcze, znalezles jednego dobrego i UCZCIWEGO faceta od AC w calych USA. Gratuluje. To jest naprawdę osiągnięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 19 minutes ago, katlia said: No kurcze, znalezles jednego dobrego i UCZCIWEGO faceta od AC w calych USA. Gratuluje. Chyba bardziej chodzi o to ze znalezc kontraktora ktory w ogole sie pojawi to jak igla w stogu siana. Takiego ktory bedzie mial jakiekolwiek sensowne podejscie do klienta to jak wygrac w mega millions albo inny powerball. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 3 minuty temu, kzielu napisał: Chyba bardziej chodzi o to ze znalezc kontraktora ktory w ogole sie pojawi to jak igla w stogu siana. Takiego ktory bedzie mial jakiekolwiek sensowne podejscie do klienta to jak wygrac w mega millions albo inny powerball. Oni trzepią taka kasę że trudno się dziwić. Jak pójdę na emeryturę i zdrowie pozwoli to się zajmę "handymaństwem". Sąsiedzi, którzy widzieli co sam robię w domu nie dawali mi żyć. W końcu musiałem powiedzieć stanowczo NIE i dali mi już spokój. Ale jak zacznę durnieć z braku zajęcia to zacznę od montowania "judaszy". Wszystkim moim sąsiadkom już założyłem (za darmo). A reszta buli $100-150 jeśli znajdzie się jakiś łaskawca i raczy przyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 Równo 25 lat temu nad ranem powódź zalała Opole a ok. 17 po południu woda zaczęła wlewać się do mojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) On 7/8/2022 at 7:27 PM, katlia said: Niestety ja nie mieszkam w Bay Area (chociaz kiedys tam wroce) ale w Denver... gdzie moze byc cholernie goraco... ale zobacz drastyczny spad temperatury w nocy: https://www.google.com/search?q=denver+weather+forecast&rlz=1CAHKDC_enUS882&oq=denver+weather+forecast&aqs=chrome..69i57j0i512l2j0i457i512j0i512l6.5900j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Wlasnie wrocilismy z Denver w tamtym tygodniu. Ale mi pogoda w Denver pasowala, bylo cudnie! Chociaz zgodze sie z tymi spadkami temperatury. Jeden wieczor pojechalismy do Red Rocks na koncert - bylismy tam na 17. Mialam spodenki, koszule i kurtke jeansowa. Okolo 22 myslalam ze zamarzne. Jak zaszlo slonce i zaczelo wiac to bylo bardzo chlodno. Gdybym wiedziala wczesniej to wzielabym sobie jakis kocyk Po powrocie jak wyszlismy z terminala na DCA i poczulam ta wilgotnosc powietrza to mialam ochote zawrocic na terminal i wsiasc do jakiekolwiek samolotu gdzie lato jest przyjemniejsze. Za tydzien lece do Phoenix... ciekawe jak bede sie czula po powrocie Edytowane 11 Lipca 2022 przez ilon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 1 godzinę temu, ilon napisał: Wlasnie wrocilismy z Denver w tamtym tygodniu. Ale mi pogoda w Denver pasowala, bylo cudnie! Chociaz zgodze sie z tymi spadkami temperatury. Jeden wieczor pojechalismy do Red Rocks na koncert - bylismy tam na 17. Mialam spodenki, koszule i kurtke jeansowa. Okolo 22 myslalam ze zamarzne. Jak zaszlo slonce i zaczelo wiac to bylo bardzo chlodno. Gdybym wiedziala wczesniej to wzielabym sobie jakis kocyk Po powrocie jak wyszlismy z terminala na DCA i poczulam ta wilgotnosc powietrza to mialam ochote zawrocic na terminal i wsiasc do jakiekolwiek samolotu gdzie lato jest przyjemniejsze. Za tydzien lece do Phoenix... ciekawe jak bede sie czula po powrocie To dopiero będzie. Jak z Sahary do Wietnamu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 On 7/11/2022 at 3:25 PM, ilon said: Za tydzien lece do Phoenix... ciekawe jak bede sie czula po powrocie A kiedy w nasze rejony wpadniesz? Btw W niedziele wybieram sie do DC ( o ile nic sie w planach nie zmieni). Moze kawka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 12 hours ago, agatenka said: A kiedy w nasze rejony wpadniesz? Btw W niedziele wybieram sie do DC ( o ile nic sie w planach nie zmieni). Moze kawka ? Pewnie dawaj znac! Poki co 60% na deszcz, ale mam nadzieje ze bedzie ladnie. Pisz albo dzwon, poki co w planach tylko odpoczynek po sobocie i pakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 On 7/13/2022 at 12:53 PM, ilon said: Pewnie dawaj znac! Poki co 60% na deszcz, ale mam nadzieje ze bedzie ladnie. Pisz albo dzwon, poki co w planach tylko odpoczynek po sobocie i pakowanie Pogoda chyba dopisze ale nie zdawałam sobie sprawy ze Space Museum jest zamknięte A to byl glowny powod wycieczki, no nic bede sie odzywala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi