andyopole Napisano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 W dniu 4.11.2022 o 14:27, kzielu napisał: Co do jazdy - to jest truck - F150 I Chevy mają stick axle z tyłu i leaf springs (nie wiem jak po polsku) Sztywny most napędowy i resory piórowe. Cytuj
andyopole Napisano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 Dzis zerwalem ostatnie jablka na moim backyardzie i taki wyszedl "hałamuc" jak mawiala moja mama. Opcja kruszonki inna niż @mola. 1 Cytuj
kenadams Napisano 6 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 Hej, Korzystał ktoś kiedyś może z assistance na lotnisku? Chodzi mi o przewiezienie melexem na inny terminal. Normalnie taka pomoc jest chyba udzielana osobom z niepełnosprawnościami.W piątek lecimy cała rodziną i mamy tylko 45 minut na przesiadkę we Frankfurcie, a tydzień temu jak leciałem to w 1h ledwo zdążyłem przez kolejki. Z tego co słyszałem to teraz tak bywa… Cytuj
kzielu Napisano 6 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 Assistance nie pomoże Ci z kolejką do security. Cytuj
mola Napisano 6 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 10 godzin temu, andyopole napisał: Dzis zerwalem ostatnie jablka na moim backyardzie i taki wyszedl "hałamuc" jak mawiala moja mama. Opcja kruszonki inna niż @mola. Nie mój styl, ale jadłabym Cytuj
kenadams Napisano 6 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 Assistance nie pomoże Ci z kolejką do security.Nie chodzi o kolejkę do security, na lotnisku przesiadkowym już nie trzeba przechodzić przez security (przynajmniej we Frankfurcie). Tam są kolejki do kontroli granicznej a potem kontroli wizowej. Nawet jeśli z nimi assistance nie pomoże to zawsze to trochę więcej czasu na czekanie Cytuj
andyopole Napisano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 3 godziny temu, mola napisał: Nie mój styl, ale jadłabym Zapraszam do degustacji! Cytuj
andyopole Napisano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 (edytowane) Witaminki na zimę. Swoje "organic" jabłuszka. Edytowane 6 Listopada 2022 przez andyopole 2 Cytuj
Xarthisius Napisano 6 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 54 minutes ago, andyopole said: Witamin i na zimę. Swoje "organic" jabłuszka. Nie lepiej mus i potem trzepac szarlotki? Cytuj
andyopole Napisano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2022 5 minut temu, Xarthisius napisał: Nie lepiej mus i potem trzepac szarlotki? Mus mam zamrozony z ubieglego roku. Zapas bedzie na jeszcze dwa lata, byl lepszy urodzaj niz latoś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi