mola Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Czy u Was już? U nas od wczoraj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 My juz tradycyjne dekorujemy dzien po Thanksgiving. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 10 minutes ago, Roelka v.2 said: My juz tradycyjne dekorujemy dzien po Thanksgiving. Uuu i prezenty juz leza?! Nasi sasiedzi tez tak robia, zeby cwiczyc silna wole swoich dzieci (7 i 3 lat). Ja sobie z moja progenitura takich sztuczek nie wyobrazam. Od razu by rozpakowaly... Od wczorajszego ubrania choinki najmlodsza pociecha za punkt honoru postawila sobie sciaganie bombek jak nikt nie patrzy. Jak rozwali bratu Dartha Vadera to bedzie wycie, az do przyjscia replacement. Do prezentow (przynajmniej tych co sie mieszcza) stosujemy patent lokalny: Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Xarthisius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Szybko! Ja dopiero kupilem pszenicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 @Xarthisius nie mamy dzieci wiec prezenty moga lezec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 43 minutes ago, Xarthisius said: Ja sobie z moja progenitura takich sztuczek nie wyobrazam. Od razu by rozpakowaly. Moje tez. A wogole to troche okrutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol83 Napisano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Moja juz od 4 Grudnia stoi Dobrze ze podlewac nie trzeba ...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Choinki choinkami. Bonusy swiateczne juz weszly na konta? Moj przyszedl wczoraj. Niestety nie dosc ze cienki to jeszcze obdarty podatkami. ... Edytowane 15 Grudnia 2022 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 34 minuty temu, andyopole napisał: Choinki choinkami. Bonusy swiateczne juz weszly na konta? Moj przyszedl wczoraj. My jako coroczny bonus dostajemy płatne wolne bez uszczerbku na liczbie dni urlopu od piątku 23 do wtorku 2 stycznia, włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 (edytowane) 56 minut temu, mola napisał: My jako coroczny bonus dostajemy płatne wolne bez uszczerbku na liczbie dni urlopu od piątku 23 do wtorku 2 stycznia, włącznie. Mam tak samo z tym ze w piatek chyba bedziemy pracować. edit: Zapewne beda "skrocone lekcje". Edytowane 15 Grudnia 2022 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi