katlia Napisano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 10 minut i wszystko sie zmienilo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 58 minut temu, katlia napisał: 10 minut i wszystko sie zmienilo! Ale się porobiło! Pierogi jeszcze musza zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Co by nie mówić, Argentyna w całym meczu była lepsza. Tylko pogratulować! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Muszę się pochwalić. To moje pierwsze w zyciu, własnoręcznie zrobione pierogi. Ok. 60 uszek z grzybami (już zamrożone) oraz ok. 80 (na zdjeciu) pierogów z kapustą. Lepiej późno niż wcale. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 (edytowane) Jestem prenumeratorem Gazety Wyborczej online. Na koniec roku zrobili promocje. Moge przekazac darmowa prenumerate na 6 miesiecy dla kogokolwiek chce. Uprzedzam ze jest duzo czytania. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze podac swoj email na moja PM. edit: pula już wykorzystana! Edytowane 22 Grudnia 2022 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 W naszym osiedlowym centrum kiczu chyba zajumano część wystawy. Brakuje czegoś, jakby. Fotka z wczorajszego poranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Jak tam u Was temperatury na Swieta? U mnie dzisiaj w nocy nagly spadek do -18C i przez Swieta bedziemy sie hibernowac przy kominku. Ale na Nowy Rok juz bedzie komfortowe +15C. Jeszcze chcialam powiedziec ze nareszcie sie przelamalam i zdobylam prawo jazdy. Sam road test zalosnie prosty... bez porownania do egzaminu w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) 40 minutes ago, Roelka v.2 said: Jak tam u Was temperatury na Swieta? U mnie dzisiaj w nocy nagly spadek do -18C i przez Swieta bedziemy sie hibernowac przy kominku. Ale na Nowy Rok juz bedzie komfortowe +15C. U nas pieknie - choc zimno. W tej chwili jest -6F wiec -21C. Ale slonce swieci, snieg blyszczy, niebo piekne super-niebieskie. A w niedziele juz bedzie powyzej +10C. Wiec nie narzekam, chociaz siedze przy zapalonym kominku. Edytowane 22 Grudnia 2022 przez katlia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 U ocieplenie ma na niedziele przyjść. Dzisiaj +19. A w niedziele +25. Po świętach zapowiadają ochłodzenie. Ma spaść do +12 - pewnie moje kobiety wyjmą zimowe kozaki z szafy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 U nas w tej chwili rzeczywista -12C, odczuwalna -29C. Snieg pada prawie poziomo tak wieje. Ze wzgledu na "aure" zrobilem 4L chili, takze zglodu niezemrzem. Ogien w kominku, piwo w rece. Idealna pogoda, zeby ja ogladac z kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi