Roelka v.2 Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 (edytowane) 3 minutes ago, Xarthisius said: USCIS oglosil propozycje zmian w oplatach (https://public-inspection.federalregister.gov/2022-27066.pdf). Z ciekawostek: I-485 z dodatkowymi I-131,I-765 - $1225 (extrasy byly za darmo) -> $2820!!! Oj, odechce sie ludziom AOSow. Jak to przejdzie to podejrzewam tez ze mniej ludzi bedzie szlo droga K1 -> AOS. Zdecydowanie bardziej bedzie sie oplacalo robic I130. Edytowane 3 Stycznia 2023 przez Roelka v.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 7 minut temu, Xarthisius napisał: wyglada na to, ze jeszcze sie zalapiemy na stare stawki z naszymi N-400. Akurat na N400 wzrost nie jest taki wielki. Chociaz przy dwoch osobach na kolacje by bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 5 minutes ago, Roelka v.2 said: Oj, odechce sie ludziom AOSow. No K1 to teraz tylko z bogatym wspolmalzonkiem... $720 + $2820. No chyba, ze siedzisz w domu, nie wyjezdzasz i nie pracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 LOL, jeszcze jeden nugget przegapilem: I-751 (remove conditions) - $680 -> $1,195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 1 minute ago, Xarthisius said: LOL, jeszcze jeden nugget przegapilem: I-751 (remove conditions) - $680 -> $1,195 Nie dosc ze procesowanie I-751 teraz trwa srednio 2 -3 lata to jeszcze trzeba bedzie wiecej placic. Co za zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Damn! Mój mąż powiedział, że gdyby tyle to kosztowało 5 lat temu, to by sobie znalazł żonę w USA zamiast płacić za K1 i AOS, o wiele taniej by mu wyszło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Oh wow, niezle ich tam posr*alo z tymi niektorymi podwyzkami... Dobrze ze sie wyrobilam i juz im za nic nie musze placic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 12 minut temu, ilon napisał: Oh wow, niezle ich tam posr*alo z tymi niektorymi podwyzkami... Dobrze ze sie wyrobilam i juz im za nic nie musze placic He He. Me too! Teraz USCIS moze nam. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 To ja ciutkę zmienię temat, bo chciałam powiedzieć, że dzisiaj dostałam plan naszej wycieczki po Nowej Zelandii, na którą wybieram się w lutym i pomału zaczęło do mnie docierać, że tym razem się uda i nawet otwarcie chińskich granic nie powstrzyma mnie już przed wyjazdem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 49 minut temu, Joanna30 napisał: To ja ciutkę zmienię temat, bo chciałam powiedzieć, że dzisiaj dostałam plan naszej wycieczki po Nowej Zelandii, na którą wybieram się w lutym i pomału zaczęło do mnie docierać, że tym razem się uda i nawet otwarcie chińskich granic nie powstrzyma mnie już przed wyjazdem Pięknie! Ale Oregon to nie w tę stronę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi