andyopole Napisano 25 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 Dzis ok. 1 w nocy mielismy burze! Niestety u mnie tylko poblyskalo i pogrzmialo, kropli deszczu nie bylo. Natomiast w pracy, 14 mil odleglosci, jeszcze stoja kaluze. Dlugo nie postoja ma byc dzis 33 C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Latoś obrodziło! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2023 Cisza tutaj. Wszyscy zdrowi? Szykujemy sie juz na Halloween? Widze, ze @andyopole ma juz dynie. Ja chyba po raz pierwszy troche udekoruje dom. Wprowadzamy sie nareszcie do domu za tydzien, i dobrze, bo po prawie 2 miesiacach zycia w hotelach chce juz byc na swoim. (pierwsze dekoracje juz sa) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2023 7 godzin temu, Roelka v.2 napisał: Widze, ze @andyopole ma juz dynie. To jest pomidor moja Droga. P o m i d o r! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2023 7 hours ago, andyopole said: To jest pomidor moja Droga. P o m i d o r! Widac, ze nie jestem obeznana w ogrodnictwie. Na pierwszy rzut oka wygladalo mi na mala dynie... Juz prawie mamy sezon na Halloween wiec jakos tak od razu zalozylam, ze kazdy bedzie pokazywal swoje dynie lol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2023 11 minutes ago, Roelka v.2 said: Juz prawie mamy sezon na Halloween wiec jakos tak od razu zalozylam, ze kazdy bedzie pokazywal swoje dynie lol. Jestem tradycyjna i czekam przynajmniej do drugiej polowy pazdziernika zanim dekoruje. A my w tym roku wyjezdzamy do Wloch pod koniec miesiaca i dekoracji pewnie nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2023 Godzinę temu, Roelka v.2 napisał: Widac, ze nie jestem obeznana w ogrodnictwie. Moja pierwsza tesciowa mowila na swego meza tak: "tele z mesta". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2023 1 hour ago, katlia said: Jestem tradycyjna i czekam przynajmniej do drugiej polowy pazdziernika zanim dekoruje. A my w tym roku wyjezdzamy do Wloch pod koniec miesiaca i dekoracji pewnie nie bedzie. Udanych wakacji. Zazdroszczę! Lepsze to niz dekoracje na halloween! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2023 @katlia podziel sie jakimis zdjeciami jak wrocicie, Wlochy sa piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2023 11 hours ago, Roelka v.2 said: Cisza tutaj. Wszyscy zdrowi? Szykujemy sie juz na Halloween? W srode do Polski! Dynie bede robic w bratankiem, mam nadzieje ze znajdziemy w sklepie jakas duza. Moja mama juz w tamtym roku miala pomysl zeby zasadzic swoje, bo z tymi dynami czasem ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi