andyopole Napisano 23 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2023 Musiałem bananowca podciąć bo mi smyral po aucie gdy wyjeżdżałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2023 Ponoć Covid próbuje wrócić. Dzieki Bogu już nie z tak strasznymi konsekwencjami ale jednak. W ubiegłym tygodniu u dwóch dobrze mi xnajomych osób test na C-19 wyszedł pozytywny. Przypadkiem trafiłem na tę informację: https://www.npr.org/sections/health-shots/2023/09/21/1200750128/free-covid-tests-by-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2023 14 hours ago, andyopole said: Ponoć Covid próbuje wrócić. Wrocil. Sasiadka (lekarz w szpitalu) mowi ze sporo chorych u niej - ale jak narazie nikt nie na wentylatorze. Polowa rodziny/znajomych w Kaliforni ma Covid. Tak jak naukowcy mowili nam 3 lata temu, wirus bedzie z nami na codzien. Widocznie naukowcy cos wiedza... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2023 U mojej siostry najpierw najstarszy syn, potem średni,a teraz ona. Póki co - ona to najgorzej przechodzi, bo mówi, że czuje się jakby walec po niej przejechał. Jeszcze najmłodszy syn został, więc czas pokaże, czy też to złapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2023 6 hours ago, Joanna30 said: ona to najgorzej przechodzi, bo mówi, że czuje się jakby walec po niej przejechał. Ja tez dosyc porzadnie to odchorowalam. Na szczescie tu daja Paxlovid wszystkim po 50tce - a to lekarstwo dziala bardzo szybko, czesto 8 godzin po pierwszej dawce chory czuje sie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2023 2 godziny temu, katlia napisał: Ja tez dosyc porzadnie to odchorowalam. Na szczescie tu daja Paxlovid wszystkim po 50tce - a to lekarstwo dziala bardzo szybko, czesto 8 godzin po pierwszej dawce chory czuje sie lepiej. Mojemu koledze tez to dali 5 dni przed wylotem za granice, kiedy jeszcze byly wymagane testy i mial wynik negatywny. A mnie, odpukac jakos nie bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2023 Przydatna nformacja. Taki email dzis dostalem w gaszczu innych. Juz nie tylko na poczcie. Passport and ID Photos at The UPS Store Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2023 25 minut temu, andyopole napisał: Przydatna nformacja. Taki email dzis dostalem w gaszczu innych. Juz nie tylko na poczcie. Passport and ID Photos at The UPS Store Ale to tylko zdjęcie zrobią. I ogarną przesyłkę. Cała reszta tradycyjnie - przez "government offices". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2023 (edytowane) 10 minut temu, mola napisał: Ale to tylko zdjęcie zrobią. I ogarną przesyłkę. Cała reszta tradycyjnie - przez "government offices". Tak jak USPS. Latwiej bedzie o appointment bo na Poczcie roznie bywalo, nie mieli terminu, ktory mi pasowal. Ciekawe czy wszystkie UPS Store, tego nie sprawdzilem, zaraz tam pojde. edit: Sprawdzilem. Wyglada na to ze mozna w kazdym UPS Store. Dla pewnosci napisalem email do lokalnego UPS Store w miescinie w ktorej pracuje. Ciekawe kiedy odpowiedza. Edytowane 28 Września 2023 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2023 He he. Blyskawiczna odpowiedz: Thank you for reaching out to your local The UPS Store® location. Your message is important to us and we will reply as soon as possible. If you need immediate assistance, please give us a call or visit our store. We look forward to serving you. Your Team at The UPS Store 1109 Sw 1St Ave Ste F Canby, OR 97013-3859 Phone (503) 266-4877 Fax (503) 266-4801 Web https://www.theupsstore.com/5938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi