andyopole Napisano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2023 (edytowane) W dniu 19.09.2023 o 09:33, Xarthisius napisał: Zapisalem sie, ale nie obiecuje ;-). BTW, w Twoim obwodzie na razie 20 osob. W moim bylem 19ty... Niech ktos potem (10/10/23) przypomni to wyciagniemy z systemu gdzie ilu wyborcow sie zapisalo. W moim jest w tej chwili 151 osób czyli osiągnęliśmy średni wynik z ostatnich lat. Liczę że przez weekend jeszcze trochę ludzi się zapisze. Jest to ilość głosów, które da się w miarę sprawnie policzyć, patrze na to że strony tego, który będzie to robil. Edytowane 7 Października 2023 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parenthesis Napisano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Zapisałam się na wybory w konsulacie w Chicago. 407 osób na ten moment. W innych miejscach w Chicago między 200-600 osób. Formularz na e-wybory ciągle wyrzucał mi błąd "niepoprawnych danych" wprowadzonych. Próbowałam wszystkiego, bo dane przecież poprawne. Wreszcie mąż przyszedł, bo już głośno kurwowałam na ten system. Zaczęłam wprowadzać wszystko przy nim i wtedy się zorientowałam, że dzień ważności paszportu wpisywałam zły o 1, bo mi się mylił z rokiem ważności... (coś jak: dzień 25, ale rok 2026). Zwalam to na totalne zmęczenie i zamroczenie życiowe, bo właśnie mi minął pierwszy tydzień w pierwszej pracy w US, gdzie mam 3h dziennie dojazdu i widocznie się zwoje mózgowe przepaliły z tego wszystkiego ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2023 5 minut temu, parenthesis napisał: w pierwszej pracy w US, gdzie mam 3h dziennie dojazdu To muszą nieźle płacić jeśli warto jeździć taki kawał drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parenthesis Napisano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2023 7 minutes ago, andyopole said: To muszą nieźle płacić jeśli warto jeździć taki kawał drogi... Taki codzinny dojazd to na szczęście tylko na 2 tygodnie treningu. Potem wchodzę na hybrydę i będę jeździć tylko 1-2 razy w tygodniu. Poza tym jest okej, do pociągu dojeżdżam rowerem, więc zdrowo, a potem w pociągu czytam, więc rozwój xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Trawa wzorcowo wykoszona. Niechcący dowiedziałem się dziś że umiem naprawiać zamrażarki. Sąsiadka pewnie w ramach rewanżu coś smacznego przyniesie! Teraz ruszam konfigurować sprzęt na Wybory. Mój laptop, drukarka że scanerem koleżanki. Jak by kto pytał to butelkę wina zabieram. Jak "bydzie piyknie to i do niedzieli zostanę". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Ja jestem przewodniczącą dwa osiedla dalej od siebie, we Wrocku. Uważam, że przewodniczący powinni mieć płacone szkodliwe za pracę z ludźmi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2023 3 godziny temu, Joanna30 napisał: Ja jestem przewodniczącą dwa osiedla dalej od siebie, we Wrocku. Uważam, że przewodniczący powinni mieć płacone szkodliwe za pracę z ludźmi Na czwartek mieliśmy zaplanowane spotkanie z Konsulami na temat wyborów, ponieważ nie ma nowych wiadomości zostalo odwołane. Kart do głosowania nadal nie ma. Urna i pozostałe materiały, które miały być wysłane 21 września nadal keza w Konsulacie w LA. Zaczynam powątpiewać czy oni to w ogóle mają. Ja jestem zastępca, moja Komisja wygląda na poukładaną. Zobaczymy w praniu. Kolejne spotkanie online jest w planie na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Ogladaliscie debate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Tak i szczerze trochę mnie namieszała. W sumie według mnie najbardziej rzeczowo mówił ten niezrzeszony a miałem o nich takie niezbyt fajne zdanie. Tak szczerze chyba najgorzej wypadł Morawiecki z Tuskiem bo oni tylko jeden na drugiego no i Hołownia . Na wiele pytań nie na temat odpowiadała ta z Lewicy. Konfederacja jak Konfederacja tak w środku stawki. Trochę się też na niej też uśmiałem a niektóre zachowania przeraziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Też uważam że Tusk mógł zignorować bzdety Morawieckiego i tym okazać wyższość. Dał się sprowokować, aż dziwne, to stateczny gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi