andyopole Napisano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 1 godzinę temu, Joanna30 napisał: Andy, może to Ci się przyda https://bip.katowice.eu/SiteAssets/Lists/Dokumenty/Uprawnienia/SZKOLENIE-Sejm,Senat,Referendum 2023 - Prezentacja_okw.pdf https://bip.katowice.eu/Ogloszenia/dokument.aspx?idr=136963&menu=606 Bardzo dziekuje @Joanna30 wyglada ta prezentacja na lepsza niz ta co dostalismy wczesnie, nasza ma tylko 112 stron. Zrobilem Fwd: do wszystkich czlonkow naszej Komisji w PDX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 20 minut temu, Xarthisius napisał: Ej, no 20 mandatow piechota nie chodzi. Nie siej defetyzmu ;-) Dlatego tutaj rekomendujemy nie glosowac na Tuska, ktory mozna powiedziec, ma mandat w kieszeni ale na ludzi z dalszych miejsc, np. na Aleksandre Gajewska, ktora jest dobra "zadziora", nie daje sie splawic nikomu. Dzis rano rozmawialem z dziennikarzem Wyborczej, ktory przez wspolnych znajomych dowiedzial sie o naszych lokalnych klopotach, wiedzial o ogolym bajzlu ale gdy mu opowiedzialem o tych "machlojach" ktore mialy i maja miejsce to sie zdziwil. Mimo tego poprosilem go zeby dymu nie robil bo w tym momencie juz niewiele moze pomoc a jak sie znajdzie jakas "menda" w Okregowej Komisji w LA to za jakis drobny blad proceduralny nas uwali i wyniki pojda do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Dostalem wreszcie. Jedna przesylka z dokumentami, druga z urna. Rozmiary urny 4x3x2 stopy. Ale se "szwagry" zarobili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 (edytowane) 5 minutes ago, andyopole said: Dostalem wreszcie. Jedna przesylka z dokumentami, druga z urna. Rozmiary urny 4x3x2 stopy. Ale se "szwagry" zarobili. A jaka urne Ty chciales na te 205 glosow? Edytowane 12 Października 2023 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 41 minut temu, Xarthisius napisał: A jaka urne Ty chciales na te 205 glosow? W kwestii formalnej: 207. Dwie osoby zapisaly sie przed polnoca. Sprawdzalem ok. 23.40 i wtedy bylo 205. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 20 godzin temu, andyopole napisał: W kwestii formalnej: 207. Dwie osoby zapisaly sie przed polnoca. Sprawdzalem ok. 23.40 i wtedy bylo 205. To jeszcze w niedzielę (czy tam poniedziałek), powiedz, ile z tych 207 osób dotarło i zagłosowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Statystycznie glosuje 85-95% zarejestrowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Ciekawa sprawa, Andy pewnie zna więcej szczegółów: https://www.bloomberg.com/news/features/2023-10-11/fake-parts-found-on-boeing-airbus-jets-plague-airlines Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2023 1 godzinę temu, Tirowiec1312 napisał: Ciekawa sprawa, Andy pewnie zna więcej szczegółów: https://www.bloomberg.com/news/features/2023-10-11/fake-parts-found-on-boeing-airbus-jets-plague-airlines Jeśli miałeś na myśli mnie to niestety nie. Ja rozróżniam silniki czy są duże czy małe, wiem jak działa rewers. Wsio. Forumowy spec od samolotów a od silników w szczególności to @kzielu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2023 2 hours ago, andyopole said: Jeśli miałeś na myśli mnie to niestety nie. Ja rozróżniam silniki czy są duże czy małe, wiem jak działa rewers. A to mi się pomyliło. Kojarzyłem że jest spec od odrzutowych silników lotniczych na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi