ilon Napisano 13 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 9 minutes ago, andyopole said: Prawdziwa posiadaczka ziemska, na zniwa lata se do Polski a na narty do Colorado albo innego Vermont... Haha, tak w tym roku udalo mi sie byc nawet na dozynkach!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2 minuty temu, ilon napisał: Haha, tak w tym roku udalo mi sie byc nawet na dozynkach!!!! Co tam slychac u Ciebie, dawno Cie tu nie bylo. Na FB tez jakos malo aktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 4 minutes ago, andyopole said: Co tam slychac u Ciebie, dawno Cie tu nie bylo. Na FB tez jakos malo aktywna. Jestem tutaj w miare czesto, ale malo sie udzielam. Chyba glownie dlatego, ze w pracy pisze duzo emaili wiec jakos tak w czasie wolnym ciezko mi sie zabrac zeby pisac jeszcze wiecej W poniedzialek dopiero wrocilam z Polski. Bylam troche porozkoszowac sie pieknym polskim latem. Teraz ponad miesiac posiedze na spokojnie i zrobie jeszcze kilka 'ostatnich' aktywnosci w DC, a w listopadzie sie przeprowadzam do IL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 4 minuty temu, ilon napisał: a w listopadzie sie przeprowadzam do IL! Gratuluje!!! Na druzbanta trochem za stary ale na staroste sie nadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 1 minute ago, andyopole said: Gratuluje!!! Na druzbanta trochem za stary ale na staroste sie nadam! To jakies nowe zwyczaje, ze na parapetowke trzeba miec staroste? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września Polish Festival, Portland OR trwa! Jak zwykle tlumy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haana Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września Witam, mieszkam w Stanach nie za długo w porównaniu z wami, dlatego będe wdzięczna jeśli znajdziecie chwilkę by zajrzeć na mój blog, w którym pisze jak widzę ten kraj. Będzie miło jeśli podzielicie się swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam Hanna https://amerykaokiemlaika.blogspot.com/2024/09/polityka-z-fotela-laika.html?m=1#more Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 43 minutes ago, Haana said: Witam, mieszkam w Stanach nie za długo w porównaniu z wami, dlatego będe wdzięczna jeśli znajdziecie chwilkę by zajrzeć na mój blog, w którym pisze jak widzę ten kraj. Będzie miło jeśli podzielicie się swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam Hanna https://amerykaokiemlaika.blogspot.com/2024/09/polityka-z-fotela-laika.html?m=1#more Zwolnij troche z nachalnym zamieszczaniem linkow do swojego bloga. Raz wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haana Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września Dziękuje za informacje zwrotną. Nie wiem co autor wiadomości ma na myśli pisząc nachalnym zamieszczaniem?Jeśli pamięć mnie nie zawiodła to na tym wątku zamieściłam raz. Jeśli to jest nachalne albo niezgodne z zasadami tego miejsca to proszę pominąc moj wpis,zglosić do administratora, zablokować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 9 minutes ago, Haana said: Dziękuje za informacje zwrotną. Nie wiem co autor wiadomości ma na myśli pisząc nachalnym zamieszczaniem?Jeśli pamięć mnie nie zawiodła to na tym wątku zamieściłam raz. Jeśli to jest nachalne albo niezgodne z zasadami tego miejsca to proszę pominąc moj wpis,zglosić do administratora, zablokować. Pozdrawiam W tamtym momencie 2/2 z Twoich postow zawieraly "zajrzyjcie na mojego bloga" i link do niego. Taki moj absolutnie wild guess ale prawdopodobnie to mial na mysli piszac o "nachalnym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi