Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

4 minutes ago, andyopole said:

Co tam slychac u Ciebie, dawno Cie tu nie bylo. Na FB tez jakos malo aktywna. 

Jestem tutaj w miare czesto, ale malo sie udzielam. Chyba glownie dlatego, ze w pracy pisze duzo emaili wiec jakos tak w czasie wolnym ciezko mi sie zabrac zeby pisac jeszcze wiecej :P 

W poniedzialek dopiero wrocilam z Polski. Bylam troche porozkoszowac sie pieknym polskim latem. Teraz ponad miesiac posiedze na spokojnie i zrobie jeszcze kilka 'ostatnich' aktywnosci w DC, a w listopadzie sie przeprowadzam do IL! 

Witam, mieszkam w Stanach nie za długo w porównaniu z wami, dlatego będe wdzięczna jeśli znajdziecie chwilkę by zajrzeć na mój blog, w którym pisze jak widzę ten kraj. Będzie miło jeśli podzielicie się swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam Hanna

https://amerykaokiemlaika.blogspot.com/2024/09/polityka-z-fotela-laika.html?m=1#more

43 minutes ago, Haana said:

Witam, mieszkam w Stanach nie za długo w porównaniu z wami, dlatego będe wdzięczna jeśli znajdziecie chwilkę by zajrzeć na mój blog, w którym pisze jak widzę ten kraj. Będzie miło jeśli podzielicie się swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam Hanna

https://amerykaokiemlaika.blogspot.com/2024/09/polityka-z-fotela-laika.html?m=1#more

Zwolnij troche z nachalnym zamieszczaniem linkow do swojego bloga. Raz wystarczy.

Dziękuje za informacje zwrotną. Nie wiem co autor wiadomości ma na myśli pisząc nachalnym zamieszczaniem?Jeśli pamięć mnie nie zawiodła to na tym wątku zamieściłam raz. Jeśli to jest nachalne albo niezgodne z zasadami tego miejsca to proszę pominąc moj wpis,zglosić do administratora, zablokować. Pozdrawiam

9 minutes ago, Haana said:

Dziękuje za informacje zwrotną. Nie wiem co autor wiadomości ma na myśli pisząc nachalnym zamieszczaniem?Jeśli pamięć mnie nie zawiodła to na tym wątku zamieściłam raz. Jeśli to jest nachalne albo niezgodne z zasadami tego miejsca to proszę pominąc moj wpis,zglosić do administratora, zablokować. Pozdrawiam

W tamtym momencie 2/2 z Twoich postow zawieraly "zajrzyjcie na mojego bloga" i link do niego. Taki moj absolutnie wild guess ale prawdopodobnie to mial na mysli piszac o "nachalnym".