katlia Napisano Środa o 21:45 Zgłoś Napisano Środa o 21:45 17 minutes ago, andyopole said: Dlategom dodal droga kolezanko co nastepuje": Jezeli ja zle zrozumialam, to OP napewno tez. Bo fajnie byloby dostawac $2,000/m pracujac tylko 10 lat Cytuj
andyopole Napisano Środa o 21:53 Autor Zgłoś Napisano Środa o 21:53 6 minut temu, katlia napisał: Jezeli ja zle zrozumialam, to OP napewno tez. Bo fajnie byloby dostawac $2,000/m pracujac tylko 10 lat Tez bym chcial chociaz pracuje dluzej. 1 Cytuj
katlia Napisano Środa o 22:38 Zgłoś Napisano Środa o 22:38 39 minutes ago, andyopole said: Tez bym chcial chociaz pracuje dluzej. Zobaczymy co w ogole zostanie z SS za kilka lat... Cytuj
andyopole Napisano Środa o 22:56 Autor Zgłoś Napisano Środa o 22:56 18 minut temu, katlia napisał: Zobaczymy co w ogole zostanie z SS za kilka lat... Juz teraz cos kombinuja. Cytuj
kinia2071 Napisano Czwartek o 17:05 Zgłoś Napisano Czwartek o 17:05 21 godzin temu, andyopole napisał: MInimum 40 kwartalow czyli 10 lat. Czy to jest tyle zeby wystarczylo to sprawa dyskusyjna. Hm to tak troche jak w Polsce dla mundurowych, że po 10latach mogą iść na emeryture głodową 19 godzin temu, katlia napisał: Nie ma takiej pewnosci. Dlatego ludzie musza sami tez oszczedzac. Opieka starszych tu jest przerazliwie droga. Moja mama placila prawie $6,000/m (plus ubezpieczenie medyczne) i jest wiele miejsc znacznie drozszych. Rozumie, w Polsce niby też emeryt nie ma opieki jak sam sobie nie oszczędzi ale z czego ma oszczędzić :p Cytuj
Łukasz90 Napisano Czwartek o 18:35 Zgłoś Napisano Czwartek o 18:35 Po tym na jakie kwoty robią ich ,,na wnuczka" lub na inne super oferty oszczędzania to potwierdza się ,że każdy płacze a jednak mają spore oszczędności Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi