ilon Napisano 4 godziny temu Zgłoś Napisano 4 godziny temu On 7/18/2025 at 4:24 PM, andyopole said: Cos tu cicho, "jak w kosciole po smierci organisty"! Pelnia lata, Namioty trzeba stawiac, materace dmuchac, baseny uzupelniac woda i oczyszcac z lisci, BBQ nie gasnie, wieczny plomien jak w zniczach! Nie ma czasu na forumy. edit: kto zgadnie skad pochodzi cytat? I jeszcze co tydzien kosic trawe i plewic... U mnie bylo fajnie zapowiadajace sie lato. W czerwcu bylismy na wakacjach w Europie, a zaraz po wakacjach dostalam wyniki guza na lapce mojego jednego pieska i niestety okazalo sie, ze jest to mast cell tumor. Jestesmy juz pod opieka onkologa i robimy dodatkowe badania, ale jestem cala w stresie i jest mi strasznie przykro. Mam nadzieje, ze uda nam sie jakos to wyleczyc... Cytuj
andyopole Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, ilon napisał: I jeszcze co tydzien kosic trawe i plewic... U mnie bylo fajnie zapowiadajace sie lato. W czerwcu bylismy na wakacjach w Europie, a zaraz po wakacjach dostalam wyniki guza na lapce mojego jednego pieska i niestety okazalo sie, ze jest to mast cell tumor. Jestesmy juz pod opieka onkologa i robimy dodatkowe badania, ale jestem cala w stresie i jest mi strasznie przykro. Mam nadzieje, ze uda nam sie jakos to wyleczyc... Przykro nam z powodu pieska! Miekmy nadzieje ze wyzdrowieje. Na szczescie trawe mam z glowy. Uparcie nie instaluje sprinklerow wiec na wiosne kosze trzy razy i jesienia z piec. Wprawdzie dzis nawet nieco pokropilo ale tak to musialo by padac ze dwa tygodnie zeby trawa znow sie zazielenila. Od jutra znow 30+ C. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi