Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
On 7/18/2025 at 4:24 PM, andyopole said:

Cos tu cicho, "jak w kosciole po smierci organisty"!  :D

Pelnia lata, Namioty trzeba stawiac, materace dmuchac, baseny uzupelniac woda i oczyszcac z lisci, BBQ nie gasnie, wieczny plomien jak w zniczach!

Nie ma czasu na forumy.

edit: kto zgadnie skad pochodzi cytat?

I jeszcze co tydzien kosic trawe i plewic...

U mnie bylo fajnie zapowiadajace sie lato. W czerwcu bylismy na wakacjach w Europie, a zaraz po wakacjach dostalam wyniki guza na lapce mojego jednego pieska i niestety okazalo sie, ze jest to mast cell tumor. Jestesmy juz pod opieka onkologa i robimy dodatkowe badania, ale jestem cala w stresie i jest mi strasznie przykro. Mam nadzieje, ze uda nam sie jakos to wyleczyc... 

Napisano
3 godziny temu, ilon napisał:

I jeszcze co tydzien kosic trawe i plewic...

U mnie bylo fajnie zapowiadajace sie lato. W czerwcu bylismy na wakacjach w Europie, a zaraz po wakacjach dostalam wyniki guza na lapce mojego jednego pieska i niestety okazalo sie, ze jest to mast cell tumor. Jestesmy juz pod opieka onkologa i robimy dodatkowe badania, ale jestem cala w stresie i jest mi strasznie przykro. Mam nadzieje, ze uda nam sie jakos to wyleczyc... 

Przykro nam z powodu pieska! Miekmy nadzieje ze wyzdrowieje.

Na szczescie trawe mam z glowy. Uparcie nie instaluje sprinklerow wiec na wiosne kosze trzy razy i jesienia z piec. Wprawdzie dzis nawet nieco pokropilo ale tak to musialo by padac ze dwa tygodnie zeby trawa znow sie zazielenila. Od jutra znow 30+ C.