kzielu Napisano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ja wiem. Są wyjątki, znam też takie domy gdzie można smacznie zjeść. To jednak wyjątki potwierdzające regułę. Nie zgadzam sie - zalezy w jakim srodowisku sie obracasz. W zdecydowanej wiekszosci domow w ktorych tutaj bylem jedzenie ktore serwowano bylo 1000 razy lepsze niz gdziekolwiek w PL (ktore ja osobiscie uwazam za obrzydliwe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nie zgadzam sie - zalezy w jakim srodowisku sie obracasz. W zdecydowanej wiekszosci domow w ktorych tutaj bylem jedzenie ktore serwowano bylo 1000 razy lepsze niz gdziekolwiek w PL (ktore ja osobiscie uwazam za obrzydliwe). no nie chialam tak nic glosno mowic, ale te klopsiki mielone na kazdej imprezie, a potem jakies w ogole super-zajebiste wynalazki zalane morzem majonezu do teraz mna trzesa. z polskich imprez to ja tylko sledzik i flaczki. ewentualnie kaszanka, ale musi byc dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2015 U mnie często jest tak, że jak nie mam ochoty na jakąś imprezę, to zazwyczaj na takich dobrze się bawię . Może u ciebie też tak będzie, a jeśli nie, to życzę wykonania bezproblemowo planu . Plan niewykonany, bo byla dosc silna obsada znajomych z pracy, ale gospodarz uzyczyl WiFi i udalo mi sie obejrzec mecz na telefonie. Poniewaz jest temat jedzenia w amerykanskich domach, jedzenie gdzie chodze jest przewaznie super. Dzis szamalem tylko chleb z pieca domowej roboty, ale ja jestem znany z tego, ze nawet jak na stole bylyby homary, to ja chlebek w kazdych ilosciach. P.S. Wraca dzis 90 day fiance z trzecim sezonem. A mialem dzis isc wczesniej spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nie wiem jak u was, ale jak wstalam dzis rano to padal snieg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nie wiem jak u was, ale jak wstalam dzis rano to padal snieg.. U mnie dziś ma być 24C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2015 U mnie w porywach 30 stopni, upal jakby zelzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2015 U mnie dziś ma być 24C. Sorry, dziś tylko 21C, jutro będzie cieplej. Caly tydzień około 25C a potem to już chyba jesien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 u mnie jesien ma sie zaczca jutro. dzisiaj bylo normalnie cudnie az do popoludnia, wiec se cudnosc obserwowalam z biura:/ do jutra ma sie schlodzic i to zdrowo. no ale zebu zaraz snieg???? przesada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Dotarlismy do Orlando samochodem z NWI, nocleg pod Atlanta, krotki przystanek w Tampie! Tydzien wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Że wrócił Sly6, taki jak zawsze. Wciąż bez tłumacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi