andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Edit: skasowałem bo się zdublowal post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Super Andy, szczesliwej podrozy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Super Andy, szczesliwej podrozy. Dziekuje. Stary chlop ze mnie a ciesze sie jak dziecię. Spedze Swieta z moimi sedziwymi rodzicami. Ostatnio bylo to w 2007 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 No to rzeczywiście super, że znów się zobaczycie A jakie miasto? Czy już mówiłeś, a ja nie dostrzegłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 No to rzeczywiście super, że znów się zobaczycie A jakie miasto? Czy już mówiłeś, a ja nie dostrzegłam spojrz na avatar A tak naprawde to jedna z podmiejskich wsi. Ostatnio byla awantura bo rajcy miasta Opola wymyslili ze przesuna granice miasta i wchlona najblizsze wsie. A my nadal chcemy byc wiesniakami! Choc w mojej trzytysiecznej wsi zostalo moze 2 i pol rolnika. edit: tak ze po sasiedzku, droga kolezanko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 spojrz na avatar A tak naprawde to jedna z podmiejskich wsi. Ostatnio byla awantura bo rajcy miasta Opola wymyslili ze przesuna granice miasta i wchlona najblizsze wsie. A my nadal chcemy byc wiesniakami! Choc w mojej trzytysiecznej wsi zostalo moze 2 i pol rolnika. edit: tak ze po sasiedzku, droga kolezanko. A ja tak: patrzę na avatar i widzę zarys postaci i myślę o co kaman... A potem na nicka i olśnienie, że Opole Chyba planowanie tego przyszłorocznego road tripa za bardzo mi mózg obciąża W każdym razie szczęśliwej podróży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 A ja tak: patrzę na avatar i widzę zarys postaci i myślę o co kaman... A potem na nicka i olśnienie, że Opole Chyba planowanie tego przyszłorocznego road tripa za bardzo mi mózg obciąża W każdym razie szczęśliwej podróży! Wyjazd do Opola zapewne bylby mniej stresujacy. Bylas kiedys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Ja bylam w Opolu! Dostane za to nagrode? Hehhe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Wyjazd do Opola zapewne bylby mniej stresujacy. Bylas kiedys? Ba! Wiele razy! Miałam chłopaka z Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ... że Polacy dość szybko po wyborach wyszli na ulicę. Dwa razy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi