ilon Napisano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Poratujcie biedna kolezanke, ktora nie ma ani pieniedzy, ani doswiadczenia. Potrzebuje zdjecia paszportowe do AOS-u. Postanowilam, ze zrobie je sobie sama, bo z tego co wyczytalam, potrzebuje ich az 6. Sprawdzalam wiec oferte Walmartu, gdzie po przeslaniu im zdjecia za oplate ponad 7$ przerabia mi zdjecie do formatu paszportowego i wydrukuja, ale tylko 2 zdjecia. Policzylam, ze za 6 zdjec byloby to ponad 21$ takze moim zdaniem to wciaz drogo. Szukalam wiec dalej i znalazlam - za kilka centow mozna wydrukowac zdjecie w rozmiarze 4x4, czyli moglabym znalezc jakis program do wycinania zdjec, przerobic a potem do jednego zdjecia wkleic 4 paszportowe obok siebie (bo kazde to 2x2) i sobie je wyciac. Czy ktos robil cos takiego, lub ma jakis inny sposob na zrobienie zdjec po kosztach? Czy to w ogole bedzie dzialac tak, jak ja sobie mysle? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Jeżeli chcesz to odezwij się na priv - przogotuje Ci w Photoshopie plik źródłowy na odbitkę 5x7 cali (dwa zdjęcia 2x2 cale na jednej, mogę wepchnac cztery) za które zapłacisz 19 centów czy ile tam biorą... Robilem tak od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Polecam: http://www.epassportphoto.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 ilon, rob spokojnie. od dobrych 10 lat nie buylam u fotografa, wszystkie foty strzelam sama i sama drukuje. jeszcze mi sie nikt do jakosci nie przyczepil:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 a ja nie wiem czy w 2016 uda mi sie polecieć do US Cięzkie czasy nastały Został mi ostatni skok. Z AMS do WAWy. Potem jeszcze 3 godzinki pociągiem i święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Się przejedziesz pendolino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Się przejedziesz pendolino Nieee, nie będę czekal, prędzej mam tradycyjny, który też jedzie tylko 3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Wiatr wieje, blyskawice szaleja. Moje pierwsze "tornado warning". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Wiatr wieje, blyskawice szaleja. Moje pierwsze "tornado warning". Warning czy watch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Najpierw bylo watch, potem warning przez doslownie pare minut:p Ale koniec koncow nic sie w naszej okolicy nie stalo. Chociaz troche mialam stracha jak zaczely na dworze wyc syreny ostrzegawcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi