ilon Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Masz racje. Szukalam dzis na innych stronach i znalazlam oferte polisy do lotu na esky.pl, gdzie ubezpieczenie kosztow leczenia wynosi do 150 tysiecy €. Moze juz jutro moj brat bedzie bookowal bilety, wiec pewnie wezmie ta opcje. Nie wiem. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Bilety zabookowane, 13 maja przyjezdza do mnie rodzinka w odwiedziny! Mega sie ciesze i nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 My też już bilety zabukowałyśmy Za $628 w dwie strony WAW-AMS-LAX MIA-ATL-AMS-WAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Dziś idę spać prywatnie a wstaję służbowo. Jutro na targi do WAWy. Koniec urlopu, za robotę pora się wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Andy, jak tam urlopik w Polsce mija/minal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Andy, jak tam urlopik w Polsce mija/minal? Juz leżę w swoim lozku.Dziś Wylądowałem w PDX. U nas odprawa w przyjeździe wyłącznie w kiosku. Ciekawostka: maszyna ma polski język a na Okęciu nadal nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Juz leżę w swoim lozku.Dziś Wylądowałem w PDX. U nas odprawa w przyjeździe wyłącznie w kiosku. Ciekawostka: maszyna ma polski język a na Okęciu nadal nie ma. W Atlancie rowniez. Troche to przyspieszylo i nie trzeba juz wypelniac tego papierka w samolocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 A propos odpraw w kiosku, karty NEXUS przychodza do nas za niespelna dwa tygodnie. W koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 W koncu nam ladnie przypruszylo sniegiem. Wszystko oczywscie od razu zamkniete Ale moj piesek po raz pierwszy zobaczyl snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Oj... sliiiiiiiiczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi