pelasia Napisano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 No wiec zachciało mi sie wakacji w Meksyku i stwierdzilam, ze marzec jest doskonałym na to terminem. Pare dni po rezerwacji doszły do mnie słuchy, ze szaleje tam zika wirus. Co prawda nie jestem w ciazy ( z tego co wiem) i nie zamierzam byc w najbliższym czasie( choc wszystko sie moze zdarzyć). Trochę mnie ten cały wirus przeraża, w ciazy czy nie, nie chce sie z tym zmagać. Co myślicie, czy martwię sie na zapas? Czy mam sie modlić o duzy snieg w tym czasie, odwołanie lotu i zwrot kosztów przez ubezpieczyciela? Grrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 No wiec zachciało mi sie wakacji w Meksyku i stwierdzilam, ze marzec jest doskonałym na to terminem. Pare dni po rezerwacji doszły do mnie słuchy, ze szaleje tam zika wirus. Co prawda nie jestem w ciazy ( z tego co wiem) i nie zamierzam byc w najbliższym czasie( choc wszystko sie moze zdarzyć). Trochę mnie ten cały wirus przeraża, w ciazy czy nie, nie chce sie z tym zmagać. Co myślicie, czy martwię sie na zapas? Czy mam sie modlić o duzy snieg w tym czasie, odwołanie lotu i zwrot kosztów przez ubezpieczyciela? Grrrr! Ja bym sie mocno zastanowil - generalnie nie ma to na to szczepionki, niewiele o nim wiadomo (poza wadami plodu) a zdanie ze "niewiele jest przypadkow smiertelnych" tez mnie optymizmem specjalnym nie napawa ;-) Z drugiej strony to glownie Ameryka Poludniowa a dziewczyna ode mnie z zespolu wczoraj mi powiedziala ze jedzie na tydzien do Puerto Rico i bierze duzo DEET ze soba ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 No wlasnie. Kurde, sama nie wiem co o tym myślec, chyba będę sie smarować, spryskiwać wszystkim czym popadnie 24/h. A tak na marginesie to siostra mojego meza tez planuje wycieczkę do Puerto Rico w marcu. :/ Tak to jest jak człowiek zabiegany i nawet nie wie co sie na swiecie dzieje a pozniej głupoty robi i rezerwuje wakacje gdzie wirusy szaleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonli Napisano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 W podróż się nie wybieram, ale już się martwię tym paskudztwem. Mam nadzieję, że wymyślą coś na to. Ale ja to jestem przewrażliwiona na punkcie wszelkich wirusów / bakterii. W minione lato niestety Deet, mimo wypsikania się nim niemalże religijnie, nie uchronił przed niektórymi ugryzieniami. Przed większością - tak, ale kilka zdeterminowanych robali nie dało za wygraną i jednak mnie użarło. To były jakieś hAmerykańskie latające (skaczące?), maleńkie czerwone robale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Ooops! A u nas w CO wszyscy maja wielkie gryny na twarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek Napisano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Mam cichą nadzieję, że to inscenizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Mam cichą nadzieję, że to inscenizacja Cos mi sie wydaje, ze nie, choc wszystko możliwe. Oh szkoda tych chłopaków i ich telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Moze sobie wyobrazam, ale na kanapie (w rogu na lewo) jakby byla tam bluza Bronco... jezeli tak, to film na pewno inscenizacja kogos kto popiera Denver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Fake. Logo w rogu (Angry Grandpa).... Ale trzeba przyznac ze Denver defense przytarla nosa Newtonowi... Juz sie tak glupio jak zawsze nie usmiechal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesio007 Napisano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Blue Angels wlasnie odlecialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi