youhrBro Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 ....całym sercem popieram dzisiejsze protesty w sprawie ustawy aborcyjnej. Obecny "rządzie", proszę, skończ. Po prostu więcej ludzi będzie jeździć na turystykę aborcyjną do Słowacji, Czech itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 i dramaty tych, których na to nie będzie stać Plus dramaty matek, których dzieci umarły w czasie ciąży i nie zdążyły się urodzić lub tych, które poroniły - do dramatu jakim jest strata dziecka dorzucą nam przesłuchania i dochodzenia czy kobieta w jakiś sposób, choćby nieumyślny, nie przyczyniła się do śmierci płodu/poronienia. A jeśli w jakikolwiek sposób naraziła bezpieczeństwo ciąży, np pracowała za dużo lub spała za mało, to oprócz utraty dziecka pójdzie jeszcze sobie odsiedzieć karę w więzieniu... Ech mój kraj taki piękny :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Naprawde ciekawa jestem co siedzi w glowach politykow PiSu... Czy gdyby w ich rodzinie wydarzyla sie tak dramatyczna sytuacja - corka, siostra, matka - zostaly ofiarami gwaltu i zaszlyby w ciaze - czy wtedy tez zmuszaliby te kobiety do porodu - wbrew ich woli? :/ Ciemnogrod, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Naprawde ciekawa jestem co siedzi w glowach politykow PiSu... Czy gdyby w ich rodzinie wydarzyla sie tak dramatyczna sytuacja - corka, siostra, matka - zostaly ofiarami gwaltu i zaszlyby w ciaze - czy wtedy tez zmuszaliby te kobiety do porodu - wbrew ich woli? :/ Ciemnogrod, niestety. Byl jeden taki polityk co niedawno powiedzial, ze by zonie kazal rodzic. Swoja droga - paranoja... Aborcja powinna byc zdepenalizowana i zalegalizowana, bezwarunkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Byl jeden taki polityk co niedawno powiedzial, ze by zonie kazal rodzic. Swoja droga - paranoja... Aborcja powinna byc zdepenalizowana i zalegalizowana, bezwarunkowo. Dokładnie. Ale u nas nie ma takiej możliwości. Nawet przy innej opcji politycznej, raczej nikt tego nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Niestety, 25 lat motania przez kler robi swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 A ja chcialam sie pochwalic, ze wlasnie skonczylam malowac meble kuchenne. Taki ze mnie artysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 A ja chcialam sie pochwalic, ze wlasnie skonczylam malowac meble kuchenne. Taki ze mnie artysta. Moi przyjaciele kupili dom parę lat temu i Ela tak tam odmalowala kupione razem z domem kuchenne szafki oraz swoje stare krzesła ze "czapki z głów". Trochę się na tym znam i nie było się do czego przyczepić. Pełny profesjonalizm a piguła z zawodu. Jeśli tez włożyłas tyle serca to zazdroszczę, ja za leniwy jestem. No i do Polski lecę soon. Moja jedyna chrzesniaczka ma ślub 4 czerwca. Dziś kupiłem bilet za zupełnie przyzwoitą cenę jak na porę roku i połączenie tez dobre, bez zygzakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 U mnie mozna by sie moze do czegos przyczepic, ale staralam sie bardzo i wlozylam w to duzo serca. Zawsze chcialam miec biale meble w kuchni, a ze budzet nie pozwalal na zakup nowych - trzeba bylo kombinowac inaczej. Zazdroszcze podrozy do Polski. Nie moge sie doczekac az ja polece. Do mnie przylatuje rodzinka za ponad 3 tygodnie. Bedziemy w NY, potem Vegas i LA. Ile zaplaciles za bilet jesli mozna wiedziec? Ja jak patrze to bilety na trasie Waszyngton - Katowice za ponad 4 tysiace zl.. Serce boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Zapłaciłem $1210. To jest z West Coast wiec nieco dalej niż z Washington DC. Lecę drugi raz w tym roku. Pasowało by mi jeszcze raz około września ale nie wiem czy polece, nie bardzo mi się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi