youhrBro Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2016 ....całym sercem popieram dzisiejsze protesty w sprawie ustawy aborcyjnej. Obecny "rządzie", proszę, skończ. Po prostu więcej ludzi będzie jeździć na turystykę aborcyjną do Słowacji, Czech itp. Cytuj
Dragony Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2016 i dramaty tych, których na to nie będzie stać Plus dramaty matek, których dzieci umarły w czasie ciąży i nie zdążyły się urodzić lub tych, które poroniły - do dramatu jakim jest strata dziecka dorzucą nam przesłuchania i dochodzenia czy kobieta w jakiś sposób, choćby nieumyślny, nie przyczyniła się do śmierci płodu/poronienia. A jeśli w jakikolwiek sposób naraziła bezpieczeństwo ciąży, np pracowała za dużo lub spała za mało, to oprócz utraty dziecka pójdzie jeszcze sobie odsiedzieć karę w więzieniu... Ech mój kraj taki piękny :/ 2 Cytuj
Gość Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2016 Naprawde ciekawa jestem co siedzi w glowach politykow PiSu... Czy gdyby w ich rodzinie wydarzyla sie tak dramatyczna sytuacja - corka, siostra, matka - zostaly ofiarami gwaltu i zaszlyby w ciaze - czy wtedy tez zmuszaliby te kobiety do porodu - wbrew ich woli? :/ Ciemnogrod, niestety. Cytuj
jkb Napisano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2016 Naprawde ciekawa jestem co siedzi w glowach politykow PiSu... Czy gdyby w ich rodzinie wydarzyla sie tak dramatyczna sytuacja - corka, siostra, matka - zostaly ofiarami gwaltu i zaszlyby w ciaze - czy wtedy tez zmuszaliby te kobiety do porodu - wbrew ich woli? :/ Ciemnogrod, niestety. Byl jeden taki polityk co niedawno powiedzial, ze by zonie kazal rodzic. Swoja droga - paranoja... Aborcja powinna byc zdepenalizowana i zalegalizowana, bezwarunkowo. Cytuj
haneczka019 Napisano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2016 Byl jeden taki polityk co niedawno powiedzial, ze by zonie kazal rodzic. Swoja droga - paranoja... Aborcja powinna byc zdepenalizowana i zalegalizowana, bezwarunkowo. Dokładnie. Ale u nas nie ma takiej możliwości. Nawet przy innej opcji politycznej, raczej nikt tego nie zrobi. Cytuj
jkb Napisano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2016 Niestety, 25 lat motania przez kler robi swoje... Cytuj
ilon Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2016 A ja chcialam sie pochwalic, ze wlasnie skonczylam malowac meble kuchenne. Taki ze mnie artysta. Cytuj
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2016 A ja chcialam sie pochwalic, ze wlasnie skonczylam malowac meble kuchenne. Taki ze mnie artysta. Moi przyjaciele kupili dom parę lat temu i Ela tak tam odmalowala kupione razem z domem kuchenne szafki oraz swoje stare krzesła ze "czapki z głów". Trochę się na tym znam i nie było się do czego przyczepić. Pełny profesjonalizm a piguła z zawodu. Jeśli tez włożyłas tyle serca to zazdroszczę, ja za leniwy jestem. No i do Polski lecę soon. Moja jedyna chrzesniaczka ma ślub 4 czerwca. Dziś kupiłem bilet za zupełnie przyzwoitą cenę jak na porę roku i połączenie tez dobre, bez zygzakow. Cytuj
ilon Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2016 U mnie mozna by sie moze do czegos przyczepic, ale staralam sie bardzo i wlozylam w to duzo serca. Zawsze chcialam miec biale meble w kuchni, a ze budzet nie pozwalal na zakup nowych - trzeba bylo kombinowac inaczej. Zazdroszcze podrozy do Polski. Nie moge sie doczekac az ja polece. Do mnie przylatuje rodzinka za ponad 3 tygodnie. Bedziemy w NY, potem Vegas i LA. Ile zaplaciles za bilet jesli mozna wiedziec? Ja jak patrze to bilety na trasie Waszyngton - Katowice za ponad 4 tysiace zl.. Serce boli. Cytuj
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2016 Zapłaciłem $1210. To jest z West Coast wiec nieco dalej niż z Washington DC. Lecę drugi raz w tym roku. Pasowało by mi jeszcze raz około września ale nie wiem czy polece, nie bardzo mi się chce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi