ilon Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Moge poleciec za Ciebie. Pozalatwiam Twoje sprawy, a Ty mi kupisz bilet :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Moge poleciec za Ciebie. Pozalatwiam Twoje sprawy, a Ty mi kupisz bilet :DD Noo, nie wiem co mój boss na to bo to firma płaci za moje wojaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Musze zatem znalezc jakas firme, ktora bedzie placic za moje podroze. Tylko w sumie to sie trzeba na czyms znac, albo .. zostane stewardessa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Ja mialam leciec do Polski w lipcu albo sierpniu... Ale skoro w przyszlym roku przenosimy sie do Niemiec, to troche sie "nie oplaca." Jeszcze rok wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Zdecydowaliscie sie na te Niemcy? Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Ja tez sie bardzo ciesze. W koncu blizej Polski, a maz planuje juz zwiedzanie calej Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Gratuluje! (I troche zazdroszcze. Za krajem nie przepadam, ale za europejskim stylem zycia czesto tesknie.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Zazdroszcze przeprowadzki do DE Gdyby nie USA, to bym mieszkal wlasnie tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Cale 3 lata w Niemczech a potem... gdzies w Usa, zobaczymy. Ta możliwość podróżowania to zdecydowanie moja ulubiona czesc military life. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 A jakie Twoje plany na pobyt tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi