Joanna30 Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Nie, do PL ciągle nie możemy go ściągnąć. Trza się było tym razem pofatygować do Berlina. Ja słucham go od wielu lat, choć akurat ostatni album najmniej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Chcialem powiedziec ze wstrzymalem sie z zakupem dolcow na wyjazd bo trabia o tym rejtingu co ma byc jutro podany. Jak glupi licze ze dolek spadnie o jakies 20-30 gr nadzieje matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Dolar spadnie? Raczej złotówka spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Złotówka sie umocni. Ale to wiadomo wróżenie z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeaz Napisano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Złotówka sie umocni. Ale to wiadomo wróżenie z fusów. Analitycy mowia , ze spadnie albo sie umocni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Bawcie sie dobrze! Dziekuje! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Analitycy mowia , ze spadnie albo sie umocni kurde klawe zycie maja ci analitycy nie ma co. tez macie od pewnego czasu zasyp spamu na pocztach o forexie ? kazdy gwarantuje zarobek przez klikniecie a to wlasnie o waluty chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NisseN Napisano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Chciałem powiedzieć, że - dziś prawie zaspałem na praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Chciałam powiedzieć, że prawie się zaklikałam na amen, bo jakiś łosiu zaspamował nam ponad 50 wątków na forum i trzeba było trochę poczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Mysle, ze w kolejny weekend (o ile w koncu w weekend nie bedzie padac) bedzie bungee jumping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi