Dejmos Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Przyjemnie sie oglada Twoje zdjecia. Ogromny plus za hangar SpaceX:) Mala uwaga, tam rakiety beda integrowane z ladunkiem oraz przygotowywane do startu, wlasciwa produkcja odbywa sie w Hawthorne, CA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Przyjemnie sie oglada Twoje zdjecia. Ogromny plus za hangar SpaceX:) Mala uwaga, tam rakiety beda integrowane z ladunkiem oraz przygotowywane do startu, wlasciwa produkcja odbywa sie w Hawthorne, CA:) Bardzo dziękuję za uwagę Już poprawiłam opis. Swoją drogą nie wyszedł im ten test ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2016 No niestety:( Ale patrzac na to czego dokonali przez ostatnie kilka lat to i tak nie jest zle. Dziesiec krokow do przodu, jeden do tylu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Wlasnie.... ludzie zapominaja ile wybuchow NASA miala w latach 50tych... jedna rakieta po drugiej puff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Joanna30 wlasnie znalazłam chwilkę aby obejrzeć pare Twoich zdjeć. Super! Wyglada, ze wakacje udane, no i przy okazji wpadłam na zdjecia z BSB i mi sie łezka prawie ze w oku zakręciła. Oj przypomniały mi sie stare czasy. Oh zespół mojej młodości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Hahaha To ciągle jest mój zespół. Podobnie jak NKOTB Na szczęście ciągle koncertują, więc ja jeszcze ze swojej młodości nie wyrosłam Dobra, to teraz za słuchanie takiej muzy możecie mnie zlinczować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Hahaha To ciągle jest mój zespół. Podobnie jak NKOTB Na szczęście ciągle koncertują, więc ja jeszcze ze swojej młodości nie wyrosłam Dobra, to teraz za słuchanie takiej muzy możecie mnie zlinczować Ehhh od razu zlinczować... Każdy lubi co innego i o gustach sie nie dyskutuje. Ja tez jeszcze pare ich płytek gdzieś mam. Co prawda juz nie bardzo jestem na fali ale och jak byłam młodziakiem to miłość jak w bambosz Stare dobre czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Hahaha Tak dla równowagi, to czekam na koncerty Gunsów w Europie. Koncerty innych rockowych boysbandów (hihihi) już zaliczyłam i to po kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 To uczucie kiedy pamietasz poczatki BSB i NKOTB... #startoscnieradosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Buhahaha A ja dodam jeszcze, że, kiedy BSB zaczynali, to ja jeździłam na koncerty Metallicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi