Dragony Napisano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Dragony - co robilas w Delcie, jak mozna spytac? Ja jakis czas temu aplikowalam do Delty, ale rekrutacja sie ciagnie i ciagnie. Juz 3 miesiac leci Latałam jako F/A ale to było w latach 90-tych Dawne, dobre czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Andy, pamietam jak nieraz na jakis festynach sprzedawali pajde chleba ze smalcem i chyba ogorkiem kiszonym. Zawsze tak pieknie pachnialo, ale nigdy nie skosztowalam. ;< Dragony, tez aplikowalam na FA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Andy, pamietam jak nieraz na jakis festynach sprzedawali pajde chleba ze smalcem i chyba ogorkiem kiszonym. Zawsze tak pieknie pachnialo, ale nigdy nie skosztowalam. ;< Dragony, tez aplikowalam na FA Ilon, smalec smalcem a peklowana slonina to cos zupelnie innego. Smalec tez zreszta robie, sam go zjadam niewiele ale zawsze jest kulinarnym przebojem wszystkich imprez na ktore wezme go jako "wpisowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Myslalam, ze to jest to samo, co dopiero teraz mowisz. Ja raczej nie jem miesa ze swini, wiec sie nie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Latałam jako F/A ale to było w latach 90-tych Dawne, dobre czasy. Tak z ciekawosci, jak to dzialalo? Co musisz miec, zeby latac dla amerykanskiej linii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Sam tez jestem ciekawa, jak to wygladalo w latach 90. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Sam tez jestem ciekawa, jak to wygladalo w latach 90. Juz nie mozna bylo palic na pokladach samolotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 A probowales? ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2016 A probowales? ;p Ha ha, nie, nie probowalem. Wprawdzie cos tam popalam bo inaczej z rzeczy na "p" zostaloby mi tylko plucie ale nie jestem namietnym palaczem. Kilkanascie godzin, doba czy tez dwie bez papierosa nie jest dla mnie problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Takie to zycie malzenskie. Ja musze sobie znalezc jakies nowe hobby, bo chyba wpadlam w rutyne. Anyway, milego weekendu wszystkim! Przebrania na halloween naszykowane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi