ilon Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 9 godzin temu, pelasia napisał: Mąż ? Niee, mam uczulenie na siersc, wiec czasem z dwoma psami mam wyzwanie. Moze zdecyduje sie na odczulanie, bo poza tym jest jeszcze kilka innych alergii, ktore raczej nie ida w parze z mieszkaniem w lesie. Happy Friday! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 1 godzinę temu, parafian napisał: Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy kobiety czy to na forach czy na portalach randkowych sprawiają wrażenie mocno niedostępnych Niekiedy bywają bardzo otwarte i dostępne. Nie generalizuj, nie zawsze tak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 3 godziny temu, parafian napisał: Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy kobiety czy to na forach czy na portalach randkowych sprawiają wrażenie mocno niedostępnych Tym bardziej smakuje pokonanie tego muru niedostepnosci. Poza tym, młody jesteś i nie znasz się, ten opor to sciema... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 14 godzin temu, pelasia napisał: Mąż ? Mnie maz nie pozwala na wiecej kotkow... Wedlug niego, cztery koty wystarcza. Pfff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 parafian Niedostepne? Raczej to sa lub trafiasz lub wybierasz wybredne s... tzn karmione g... z tv show niedojrzale emocjonalnie malolaty. Interesuje ich przedewszystkim stan twojego posiadania i majetnosci reszta jest nie istotna. Bo gdy taki egzemplarz poczuje zapach salaty to zaczyna bujac w oblokach i stara sie tak wykombinowac by jak najwiecej ugryzc z twojego tortu zerowym swoim kosztem. Lepiej omijac takie portale bo w wiekszosci zamieszkuja je kaczopodobne stwory ktore paktycznie na kazdym selfie maja duck face albo grymasna mine malolaty (czytaj wrednej s....) jak ich bozyszcze z tvn lub innych podobnych kanalow/programow. Kobiete lepiej poznac w realu, masz okazje porozmawiac z nia, zobaczyc jak sie zachowuje jak sie usmiecha i czy wasze temperamenty pasuja do siebie. Macie szanse odkrywac siebie po trochu przy kazdym kolejnym spotkaniu. A na portalu jestes produktem ktory wybierany jest z polki i zanim dojdzie do spotkania juz wiecie o sobie wszystko lub nic gdy druga osoba klamie... Jak przegladalem zdjecia z kumplem irlandczykiem z portalu randkowego i pokazywal mi do ktorych chce podbic to praktycznie kazda miala zdjecie z kacza morda lub cycami wywalonymi na wierzch, natomiast kobiete ktora poprostu pokazala zdjecie jak sie usmiecha naturalnie to bylo z 1 na 20 kandydatek lub jeszcze mniej, generalnie syf. Co taka panna ma w glowie wyobrazasz sobie zdjecie ze swojego slubu gdy twoja maloznka robi kaczy dziub? Obrzydliwosc!!! Jak go wysmialem i powiedzialem co w/w to zaczol przegladac i wybierac staranniej. Generalnie uklad na takim forum wyglada tak ty dajesz kase ona cialo... swiadcza o tym chocby powyzsze zdjecia bo co laska ma do zaoferowania poza zdjeciem z cycami prawie wywalonymi na wierzch? Natomiast w realu jesli panna jest niedostepna widocznie nie pasujesz do jej wzorca ksiecia i odpusc sobie ja bo szkoda czasu i twoich pieniedzy na krolewne z drewna, natomiast nie niszcz i nie przegapiaj okazji do poznania ladniej dziewczyny przy roznych okolicznosciach podczas dnia codziennego bo podbic z rozmowa mozesz do kazdej w kazdym momecie (na ulicy w parku czy gdzie kolwiek) a nie w momecie gdy one sa nastawione w tryb "bierz co sie da" (np na portalu randkowym czy w pubie lub innej tego typu sytuacji/okazji). Byc moze wtedy najgorsza s.. bedzie w trybie lagodnym i okaze zainteresowanie. Inna opcja moze byc to ze np jestes dla niej dog face, wiec zamiast na laskach skup sie na robieniu kasy, wtedy kazda sobie mozesz kupic jak T...p . Which do you think it is? Abys mogl to zrobic jak trzeba musisz tylko nabrac pewnosci w siebie i wyjsc ze swojej strefy komfortu. A im bardziej bedziesz taka adorowal i uginal tym bardziej ona bedzie pragnela typa z pod ciemnej gwiazdy po ktorym nie wie czego sie moze spodziewac bo dla niej wazne sa emocje a nie stangacja w zwiazku... i papciuch na kanapie z pilotem w reku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Niee, mam uczulenie na siersc, wiec czasem z dwoma psami mam wyzwanie. Moze zdecyduje sie na odczulanie, bo poza tym jest jeszcze kilka innych alergii, ktore raczej nie ida w parze z mieszkaniem w lesie. Happy Friday! To całkiem tak jak ja, ale alergia u mnie ujawniła się jak psa miałam już od 8 lat. Lekarz tylko ba mnie popatrzył i stwierdził, że oddanie psa pewnie nie wchodzi w rachubę. No raczej...I niestety drzewa też nie są dla mnie przyjazne jak pylą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 9 minut temu, haneczka019 napisał: To całkiem tak jak ja, ale alergia u mnie ujawniła się jak psa miałam już od 8 lat. Lekarz tylko ba mnie popatrzył i stwierdził, że oddanie psa pewnie nie wchodzi w rachubę. No raczej... Ja mialem kota przez krotki okres czasu. Mam alergie na ich siersc. Generalnie wybor byl albo kot albo astma. Juz bylo naprawde zle. No i kot wrocil skad przyszedl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 3 godziny temu, Dublin napisał: parafian Niedostepne? Raczej to sa lub trafiasz lub wybierasz wybredne s... tzn karmione g... z tv show niedojrzale emocjonalnie malolaty. Interesuje ich przedewszystkim stan twojego posiadania i majetnosci reszta jest nie istotna. Bo gdy taki egzemplarz poczuje zapach salaty to zaczyna bujac w oblokach i stara sie tak wykombinowac by jak najwiecej ugryzc z twojego tortu zerowym swoim kosztem. Lepiej omijac takie portale bo w wiekszosci zamieszkuja je kaczopodobne stwory ktore paktycznie na kazdym selfie maja duck face albo grymasna mine malolaty (czytaj wrednej s....) jak ich bozyszcze z tvn lub innych podobnych kanalow/programow. Kobiete lepiej poznac w realu, masz okazje porozmawiac z nia, zobaczyc jak sie zachowuje jak sie usmiecha i czy wasze temperamenty pasuja do siebie. Macie szanse odkrywac siebie po trochu przy kazdym kolejnym spotkaniu. A na portalu jestes produktem ktory wybierany jest z polki i zanim dojdzie do spotkania juz wiecie o sobie wszystko lub nic gdy druga osoba klamie... No popatrz, ja poznalam swojego meza online i wcale nie czuje sie jak "produkt wybrany z polki". Serio? W dzisiejszych czasach poznanie swojej partnerki/partnera online to norma... Dla mnie lepsze to niz "wyrywanie" kogos w barze... Cytuj Jak przegladalem zdjecia z kumplem irlandczykiem z portalu randkowego i pokazywal mi do ktorych chce podbic to praktycznie kazda miala zdjecie z kacza morda lub cycami wywalonymi na wierzch, natomiast kobiete ktora poprostu pokazala zdjecie jak sie usmiecha naturalnie to bylo z 1 na 20 kandydatek lub jeszcze mniej, generalnie syf. Co taka panna ma w glowie wyobrazasz sobie zdjecie ze swojego slubu gdy twoja maloznka robi kaczy dziub? Obrzydliwosc!!! Jak go wysmialem i powiedzialem co w/w to zaczol przegladac i wybierac staranniej. Generalnie uklad na takim forum wyglada tak ty dajesz kase ona cialo... swiadcza o tym chocby powyzsze zdjecia bo co laska ma do zaoferowania poza zdjeciem z cycami prawie wywalonymi na wierzch? Natomiast w realu jesli panna jest niedostepna widocznie nie pasujesz do jej wzorca ksiecia i odpusc sobie ja bo szkoda czasu i twoich pieniedzy na krolewne z drewna, natomiast nie niszcz i nie przegapiaj okazji do poznania ladniej dziewczyny przy roznych okolicznosciach podczas dnia codziennego bo podbic z rozmowa mozesz do kazdej w kazdym momecie (na ulicy w parku czy gdzie kolwiek) a nie w momecie gdy one sa nastawione w tryb "bierz co sie da" (np na portalu randkowym czy w pubie lub innej tego typu sytuacji/okazji). Byc moze wtedy najgorsza s.. bedzie w trybie lagodnym i okaze zainteresowanie. Uwielbiam. Uwielbiam jak mezczyzni oburzaja sie, gdy kobieta jest dla nich "niedostepna". Albo umieszcza ich w tzn. "friendzone". A moze nie jestes w jej typie, tak po prostu? Rozumiem, ze niektorzy faceci nie sa w stanie dopuscic do siebie mysli, ze kobieta sie moze nimi nie interesowac... Wtedy beda wymyslac wymowki typu "A bo ona leci tylko na kase", "A tak w ogole to ona jest brzydka" albo "niedojrzala emocjolanie". Lol. Gratuluje ego. Siedze juz w "internetach" jakis czas i naprawde malo rzeczy mnie oburza. Ale ten post to juz lekkie przegiecie. Chlopie, wspolczuje twoich zlych doswiadczen z kobietami. Bo to raczej stad ta cala frustracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 14 minut temu, KaeR napisał: Ja mialem kota przez krotki okres czasu. Mam alergie na ich siersc. Generalnie wybor byl albo kot albo astma. Juz bylo naprawde zle. No i kot wrocil skad przyszedl... Ja żyję z 3 kotami i astmą Cóż, przecież nie wywala się rodziny, tylko dlatego że się ma na nią alergię jakos sobie radzimy - zapas leków i daję radę. A moich łobuzów nigdzie nie mogłabym oddać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Piekne koty! Koty uzalezniaja. Wezmiesz jednego, niedlugo bedziesz chciala drugiego, a potem juz leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi