Joyanna Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dziekuje Maz uparl sie na Zosie, wiec jest nasza polska Zofia. Piękne imię. Mam do niego szczególny sentyment. Moja prababcia, jedyna, którą pamiętam z wyglądu miała na imię Zofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dziekuje Maz uparl sie na Zosie, wiec jest nasza polska Zofia. Zosia, bardzo ładne imię, ja mam szczególny sentyment do tego imienia, ponieważ moja mama to Zofia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Freja, gratuluję i niech Zosia się zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 tak zimno w lipcu to jeszcze nie było 20 stopni w dzień....no szok normalnie...a w Polsce upały...hhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 tak zimno w lipcu to jeszcze nie było 20 stopni w dzień....no szok normalnie...a w Polsce upały...hhehe U mnie 19,ale strasznie duszno :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 U mnie 19,ale strasznie duszno :/ U mnie dzisiaj 92F a weekend spedzilem w Spokane Wa, tam było 98F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A u mnie parno i duszno czyli tak jak lubie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A u mnie parno i duszno czyli tak jak lubie najbardziej Pfee. Nie cierpie humidu. U mnie teraz 38%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A w Chicago przyjemnie, temperatura w okolicach 65-75F. Zyc ne umierac w takie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi