Gość Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Kciuki trzymane, Roelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Wszystkiego dobrego, Roelka! A ja wlasnie wyszedlem z interview na obywatelstwo. Juz tylko przysiega i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 37 minut temu, jkb napisał: Wszystkiego dobrego, Roelka! A ja wlasnie wyszedlem z interview na obywatelstwo. Juz tylko przysiega i koniec Jednak sie zebrales! Ja chyba juz w przyszlym roku sie zdobede na ten krok. Mialo byc tej jesieni ale zachcialo mnie sie dom kupowac, czytaj: beda wydatki. Pogratulowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 No no, jkb gratki Andy to kiedy sie bawimy na parapetowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Dzieki no zebralem sie, czekalem pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 3 godziny temu, ilon napisał: No no, jkb gratki Andy to kiedy sie bawimy na parapetowce? To wszystko strasznie dlugo trwa. Teraz association uczepila sie ze szopa na szpadle w ogrodzie za duza i trzeba rozebrac. Ale juz blizej niz dalej. Nawet wczoraj Bank sprawdzal w mojej firmie czy jeszcze tu pracuje. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 A gdzie ten dom? Przyjechalabym na imprezke, ale pewnie za daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 4 godziny temu, ilon napisał: A gdzie ten dom? Przyjechalabym na imprezke, ale pewnie za daleko! Wiadomo, Oregon. Przenoszę się na prowincję, do Woodburn. Zawsze mieszkałem na wsi więc wolę taką lokalizację. Tramwaje i trafic to nie dla mnie. Mimo to blisko I5 a do pracy będę miał mniej mil i dużo mniejszy trafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Na wsi najlepiej. Mozna wychodzic w pizamce na plac, wypuscic psy bez smyczy czy opalac sie na golaska. A ja wlasnie zdalam sobie sprawe, ze przegapilam swoja pierwsza rocznice przeprowadzki do USA. Bylam pewna, ze to bylo 21, ale jednak to bylo 14. Czyli wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi