jkb Napisano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Rowniez niestety, ale u nas zima sie w sumie na dobre nawet nie zaczela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Ale sie te plany szybko zmieniają.. Mieliśmy sie przeprowadzać za kilka miesięcy do Niemiec, ale okazało sie, ze ten plan bedzie musisz poczekac kolejny rok... Za to dostalismy "bonus" w postaci mojego męża wyjeżdżającego na roczny deployment do jednego z państw arabskich.. Przynajmniej jednego z tych "pokojowych". Fajnie bedzie, samej siedziec tyle czasu. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Nowy szef juz sie rzadzi? Szkoda mi ciebie, bo wiem jak juz sie cieszylas na ta Europe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 40 minut temu, Roelka napisał: Ale sie te plany szybko zmieniają.. Mieliśmy sie przeprowadzać za kilka miesięcy do Niemiec, ale okazało sie, ze ten plan bedzie musisz poczekac kolejny rok... Za to dostalismy "bonus" w postaci mojego męża wyjeżdżającego na roczny deployment do jednego z państw arabskich.. Przynajmniej jednego z tych "pokojowych". Fajnie bedzie, samej siedziec tyle czasu. :/ Kurcze, szkoda A ktore panstwo, jezeli mozna spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Slucham przemowienia Trump'a. Choc nigdy nie bralem, teraz juz wiem jak to jest po kwasie i grzybkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 1 minutę temu, KaeR napisał: Slucham przemowienia Trump'a. Choc nigdy nie bralem, teraz juz wiem jak to jest po kwasie i grzybkach... A ja staram sie jak moge zeby na to nie patrzec, ale nie da... W biurze jakis kretyn wlaczyl telewizor w kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Jedzie do Kataru. Nie jest to chyba zadna tajemnica wojskowa, w sumie nie wiem co oni tam robia : p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 A ja wysluchalem, nic spejalnego, polityczna gadanina. Prezydent jak prezydent, they come and go... Roelka nie mam pojecia co w Katarze robia, moze bronia dostaw ropy przez zatoke perska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 i maja być tam Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej http://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/581403/mistrzostwa-swiata-w-katarze-maja-byc-wyjatkowe-kibice-beda-mogli-zobaczyc-nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 3 minuty temu, jkb napisał: A ja wysluchalem, nic spejalnego, polityczna gadanina. Prezydent jak prezydent, they come and go... Nie chodzi o tresc. Chodzi o fakt. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi