andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Jeden spioch z kotami, drugi smakosz z psami. Moja mansion jest za mala na tyle szczescia. Wycofuje sie z tego pomyslu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 A my kupilsmy samochod, Toyotke Prius Poza tym to wczoraj zakupilam biket i lece do Polski 29 kwietnia na 10 dni ! Ale sobie pojem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Tez sie zastanawiam nad jakims hybridem, jednak jeszcze nie teraz. Poki jako tako nie wyposaze domu musi mi sluzyc moj niezawodny minivan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Nooo, ja tez bede leciec do Polski (NARESZCIE, po 3 latach!) jakos marzec/kwiecien. Skoro nie bedzie mnie w Niemczech to musze sobie to jakos odbic. grape, ja tez sie nie moge doczekac jedzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Ja juz mamie zapowiedzialam ze sie bede u niej codziennie stolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Godzinę temu, ilon napisał: Haneczka, ja lubie sobie wyjsc gdzies, za pol godzinki ide na happy hour Mój pies już wyszkolony i teraz wstaje później niż ja . Baw się dobrze, młoda jesteś to możesz szaleć, ja to lubię, ale też zaczynam doceniać siedzenie w domu pod kocykiem z lampką wina i dobrą książką, albo oglądając coś fajnego. Chyba wiek średni u mnie zaczął dawać o sobie znać . Edit: Jest wyszkolony tylko w kwestii późnego wstawania . Edytowane 20 Stycznia 2017 przez haneczka019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 (edytowane) 35 minut temu, grape napisał: A my kupilsmy samochod, Toyotke Prius grape, gratuluję nowego zakupu . Edytowane 20 Stycznia 2017 przez haneczka019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Chyba juz wystarczy tego udawania ze pracuje. Kobiety zajely sie gotowaniem obiadow, nic nie pisza wiec pierdziu. Zamykam biznes i ide do domu chociaz fajrant dopiero za godzine. Milego weekendu Panstwu zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Prius to nie samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 2 godziny temu, kzielu napisał: Prius to nie samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi