olmeca Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dnia 2.02.2017 o 10:41, kawaka napisał: Zaraz już wszystko będzie samoobsługowe. Kwestia przyzwyczajania się do technologii Ostatnio w Gdańsku wprowadzili samoobsługowe bramki - skanujesz bilet i wchodzisz na security check. No i jak to w Polsce bywa z nowoczesnością, to kolejka dwa razy dłuższa niż była kiedy ludzi sprawdzali boarding pass. Na koniec lutego lecę do Gdańska to zobaczę czy już ludzie przywykli do tej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ja jak przylecialam ostatnio w DC to sie odprawialam w tym kiosku. Wszystko ladnie pieknie, ale jak wydrukowalo ten bilecik to mialam poprzekreslana twarz i adnotacje zeby udac sie do okienka, czy cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Mam w paszporcie bardzo slabo naswietlone moje zdjecie I kioski do odprawy "nie czytaja" takiej fotki tak ze zawsze mam krzyzyk na tym papierku i zaproszenie na pogawedke.. Tak w ogole to myslalem ze "konsule" z Los Angeles mnie pogonia do fotografa jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciopa Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 5 minut temu, andyopole napisał: Mam w paszporcie bardzo slabo naswietlone moje zdjecie I kioski do odprawy "nie czytaja" takiej fotki tak ze zawsze mam krzyzyk na tym papierku i zaproszenie na pogawedke.. Tak w ogole to myslalem ze "konsule" z Los Angeles mnie pogonia do fotografa jeszcze raz. Niektóre paszporty biometryczne, a właściwie ich chipy w których zapisane są obie cechy biometryczne, potrzebują kilkukrotnej próby aby wzbudzić chip - zdjęcie nie jest sczytywane ze strony z danymi personalnymi tylko z zapisu w warstwie elektronicznej dokumentu podróży I tak - bramki ABC de facto powodują wydłużenie procesu kontroli w stosunku do kontroli tradycyjnej - jedyne nowoczesne bramki ABC znajdują się na lotnisku we Frankfurcie i faktycznie odprawa graniczna dokonywana jest w nich szybciej niż w tradycyjny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 15 minut temu, andyopole napisał: Mam w paszporcie bardzo slabo naswietlone moje zdjecie I kioski do odprawy "nie czytaja" takiej fotki tak ze zawsze mam krzyzyk na tym papierku i zaproszenie na pogawedke.. Tak w ogole to myslalem ze "konsule" z Los Angeles mnie pogonia do fotografa jeszcze raz. A juz myslalam ze tylko ja wzbudzam podejrzenia, dobrze wiedziec, ze jeszcze Andy dolaczyl do tego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 44 minuty temu, ilon napisał: A juz myslalam ze tylko ja wzbudzam podejrzenia, dobrze wiedziec, ze jeszcze Andy dolaczyl do tego grona W Twoim towarzystwie to bym sie nawet dal zamknac w areszcie ekstradycyjnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Andy, co my bysmy tam robili. Napewno nie czestuja tam pysznym jedzeniem a dostep do lodowki i piekarnika tez pewnie lekko ograniczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 34 minuty temu, ilon napisał: Andy, co my bysmy tam robili. Napewno nie czestuja tam pysznym jedzeniem a dostep do lodowki i piekarnika tez pewnie lekko ograniczony... Troche postu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ale wyobraz sobie te uczte po wyjsciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Andy, makro sie musi zgadzac!! W ogole jesli juz o jedzeniu mowimy, to z mojej diety bezlaktozowej postanowilam jednak zrobic diete w ogole bez nabialu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Słusznie. Mleko dla smarkaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi