olmeca Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2017 Dnia 2.02.2017 o 10:41, kawaka napisał: Zaraz już wszystko będzie samoobsługowe. Kwestia przyzwyczajania się do technologii Ostatnio w Gdańsku wprowadzili samoobsługowe bramki - skanujesz bilet i wchodzisz na security check. No i jak to w Polsce bywa z nowoczesnością, to kolejka dwa razy dłuższa niż była kiedy ludzi sprawdzali boarding pass. Na koniec lutego lecę do Gdańska to zobaczę czy już ludzie przywykli do tej zmiany Cytuj
ilon Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2017 Ja jak przylecialam ostatnio w DC to sie odprawialam w tym kiosku. Wszystko ladnie pieknie, ale jak wydrukowalo ten bilecik to mialam poprzekreslana twarz i adnotacje zeby udac sie do okienka, czy cos takiego. Cytuj
andyopole Napisano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 Mam w paszporcie bardzo slabo naswietlone moje zdjecie I kioski do odprawy "nie czytaja" takiej fotki tak ze zawsze mam krzyzyk na tym papierku i zaproszenie na pogawedke.. Tak w ogole to myslalem ze "konsule" z Los Angeles mnie pogonia do fotografa jeszcze raz. Cytuj
maciopa Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 5 minut temu, andyopole napisał: Mam w paszporcie bardzo slabo naswietlone moje zdjecie I kioski do odprawy "nie czytaja" takiej fotki tak ze zawsze mam krzyzyk na tym papierku i zaproszenie na pogawedke.. Tak w ogole to myslalem ze "konsule" z Los Angeles mnie pogonia do fotografa jeszcze raz. Niektóre paszporty biometryczne, a właściwie ich chipy w których zapisane są obie cechy biometryczne, potrzebują kilkukrotnej próby aby wzbudzić chip - zdjęcie nie jest sczytywane ze strony z danymi personalnymi tylko z zapisu w warstwie elektronicznej dokumentu podróży I tak - bramki ABC de facto powodują wydłużenie procesu kontroli w stosunku do kontroli tradycyjnej - jedyne nowoczesne bramki ABC znajdują się na lotnisku we Frankfurcie i faktycznie odprawa graniczna dokonywana jest w nich szybciej niż w tradycyjny sposób. Cytuj
ilon Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 15 minut temu, andyopole napisał: Mam w paszporcie bardzo slabo naswietlone moje zdjecie I kioski do odprawy "nie czytaja" takiej fotki tak ze zawsze mam krzyzyk na tym papierku i zaproszenie na pogawedke.. Tak w ogole to myslalem ze "konsule" z Los Angeles mnie pogonia do fotografa jeszcze raz. A juz myslalam ze tylko ja wzbudzam podejrzenia, dobrze wiedziec, ze jeszcze Andy dolaczyl do tego grona Cytuj
andyopole Napisano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 44 minuty temu, ilon napisał: A juz myslalam ze tylko ja wzbudzam podejrzenia, dobrze wiedziec, ze jeszcze Andy dolaczyl do tego grona W Twoim towarzystwie to bym sie nawet dal zamknac w areszcie ekstradycyjnym... Cytuj
ilon Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 Andy, co my bysmy tam robili. Napewno nie czestuja tam pysznym jedzeniem a dostep do lodowki i piekarnika tez pewnie lekko ograniczony... Cytuj
andyopole Napisano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 34 minuty temu, ilon napisał: Andy, co my bysmy tam robili. Napewno nie czestuja tam pysznym jedzeniem a dostep do lodowki i piekarnika tez pewnie lekko ograniczony... Troche postu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ale wyobraz sobie te uczte po wyjsciu.... Cytuj
ilon Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 Andy, makro sie musi zgadzac!! W ogole jesli juz o jedzeniu mowimy, to z mojej diety bezlaktozowej postanowilam jednak zrobic diete w ogole bez nabialu... Cytuj
andyopole Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 Słusznie. Mleko dla smarkaczy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi