andyopole Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Patipitts napisał: Andy zaśmiałam sie jak przeczytałam twoj komentarz, bo przypomniało mi sie jak w wakacje pojechaliśmy z chłopem do fryzjera ja siedziałam w aucie i czekałam na niego godzinę (!!!) i wpadłam na jakże cudowny pomysł słuchania radia w zgaszonym aucie oczywiście bateria sie wyczerpała i nie pomogły nawet kabelki, ktorych użyczył nam pomocny pan. Musieliśmy wzywac pomoc drogowa, dostałam od chłopa opieprz a tego samego dnia pózniej złapała mnie policja za zbyt szybka jazdę na szczescie udało mi sie na ładne oczy uniknąć wtedy mandatu ale chłop był zły do wieczora po tamtej akcji kupił nam takie urządzonko do ratowania baterii (jumpstart) z powerbankiem i nawet raz sie przydało od tamtej pory, polecam, choc nie znam sie i nie wiem czy tobie by pomogło ja mam mega ciężki tydzień, codziennie praca, treningi, zaczęłam tez udzielać korków z angielskiego, wracam codziennie wieczorami i padam na ryjek a w piątek o 5 wyjeżdżam do wrocka. Mam nadzieje ze tam sobie odpocznę, chociaż znając moje koleżanki to wrócę w takim stanie jak w poniedziałek wielkanocny Zwykłe radio pobiera bardzo mało prądu i bez szkody dla baterii może grać i kilka dni. Chyba że chłop ma audiosystem z bagaznikiem pełnym wzmacniaczy, wtedy to ustrojstwo potrzebuje tyle prądu co mała wieś w czasie omłotów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 7 godzin temu, pelasia napisał: Mi sie wydawało, ze wiecej niz 3 lata nie dają. Twoja chyba ze złota zrobiona, ze aż 7 dali. Sprawdziłem dziś kwity, jest qrna certyfikat na 7 lat gwarancji jak byk. Zawiesiłbym fotkę ale coś mi zawieszanie nie działa. Dziady akumulator przynieśli z magazynu i żaden cieć nawet szmatką kurzu nie starł, nie mówię już o tym że nakrywke na plusowy zacisk zostawili położoną na filtrze powietrza. Dobrze ze jej nie wywialo. Nie dość że za baterię skroili mnie jak młode żyto to jeszcze dyche za labor dopisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 3 godziny temu, pelasia napisał: Ilon pewnie kiełbaskami albo chlebem domowej roboty przekupił Kiełbaski i chleb są tylko do wabienia kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyRedAngel Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Jeszcze tylko 2 tygodnie i urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 14 godzin temu, andyopole napisał: E tam, smoluch taki. Oni tam pracują w białych koszulach, ten chyba nie zmieniał że dwa tygodnie. Moze wpadles mu w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 26 minut temu, ilon napisał: Moze wpadles mu w oko Oj, grabisz sobie, grabisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Dnia 25.04.2017 o 22:02, pelasia napisał: No to taka "wspaniała" pogoda wlasnie w tej naszej Polandii. 6-10 stopni C. Brrrrrrr! A w dniu wyjazdu z Denver było 80 F. Ohh i ta wilgoć.... Duża wilgoć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 U nas leje praktycznie co dziennie od ponad tygodnia , chyba przez dwa dni była kilkogodzinna przerwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: Oj, grabisz sobie, grabisz.... Oj tam oj tam. Ostatnio moja gorsza polowka sie na mnie obrazila, wiec musze komus podokuczac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 To qrde, nie masz blizszej rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi