pelasia Napisano 7 Maja 2017 Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 Andy jakieś wirusy na forum roznosi. A woń ode mnie, bo jesli ja zacznę w ogródku wiecej dłubać, to nigdy nic nie przeczytam lub tv nie oglądane. A ja czasem lubie sobie w fotelu usiąść, zrobić dzbaneczek herbatki i oglądać 1 Cytuj
andyopole Napisano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 Że niby za wirusa jakiegoś zarazliwego robię? O matko jedyna, to już tylko krok do funkcji trolla... 1 Cytuj
andyopole Napisano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 28 minut temu, pelasia napisał: Andy jakieś wirusy na forum roznosi. A woń ode mnie, bo jesli ja zacznę w ogródku wiecej dłubać, to nigdy nic nie przeczytam lub tv nie oglądane. A ja czasem lubie sobie w fotelu usiąść, zrobić dzbaneczek herbatki i oglądać W fotelu i przy herbatce to się w zimie siedzi. Teraz szkoda czasu. Cytuj
andyopole Napisano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 To pisałem ja, wirus, właśnie leżący na kanapie. Zasluzylem bo wczoraj pracowałem. W piątek przejeżdżalem koło Goodwilla. Zajechalem. Wyniosłem dębowy Cafe table za $4.99. Wczoraj zdałem stary lakier do golego drewna. Dziś kupiłem lakier. Ale malowanie jutro, teraz kanapa. No, może jakiej zupy ugotuje na tydzień. Cytuj
pelasia Napisano 7 Maja 2017 Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 Ja wczoraj to łazienkę wymylam, kuchnie ogarnęłam, na zewnątrz psie kupki wysprzątałam ( mam 2 duże psy, jest co sprzątać), a dzis miałam z igłami na zewnątrz zrobić porządek ale było trzeba sie do Home depot wybrac, wiec pojechałam. Teraz niestety/stety lece aby nakarmić kota kumpeli, bo wyjechala sobie wypoczywać. Ostatnio mi tak dni uciekają, ze moja doba to chyba powinna miec conajmniej 48h. A podobno z wiekiem ma byc tylko gorzej ps. Ja pije herbatki cały rok, bez wzgledu na porę, a w fotelu najwygodniej Cytuj
andyopole Napisano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2017 Dawaj futro mniej żarcia, kupki będą mniejsze. Co kupowalas3w HD. Bo ja jednej rzeczy nie znalazlem! Zamówiłem online, trzeba było tak od razu a nie po tym goracu się wloczyc. Cytuj
pelasia Napisano 8 Maja 2017 Zgłoś Napisano 8 Maja 2017 16 minut temu, andyopole napisał: Dawaj futro mniej żarcia, kupki będą mniejsze. Co kupowalas3w HD. Bo ja jednej rzeczy nie znalazlem! Zamówiłem online, trzeba było tak od razu a nie po tym goracu się wloczyc. Mąż remontuje łazienkę, wiec juz takie tam wykończeniowe pierdoly trzeba było znaleść. No i kupiliśmy medicine cabnet ( nie planowalismy ale stwierdzilismy, ze dlaczego nie) i dupa o 4" za wysoka, wiec będę jechać aby oddać. Tak to jest jak sie na oko kupuje zamiast na rozum . Nastepnym razem trzymac sie listy i nie kombinować. Cytuj
andyopole Napisano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2017 No właśnie! Ja dziś "znalazlem"w lodówce kurzęce piersi. Zawsze wszystkim mówię że nie idzie się do spozywczaka na głodnego a sam nie przestrzegam no zachciało mi się kurzęce cyckow. Dziś miałem wybór, usmażyć albo zamrozić. Usmażyłem. A w miedzyczasie ugotowalem baniek zupy. Znów kanapa! A może qrde jakiegoś chałamuca upieke jeszcze. Się zobaczy. Cytuj
andyopole Napisano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2017 15 minut temu, andyopole napisał: No właśnie! Ja dziś "znalazlem"w lodówce kurzęce piersi. Zawsze wszystkim mówię że nie idzie się do spozywczaka na głodnego a sam nie przestrzegam, no zachciało mi się kurzęcych cyckow. Dziś miałem wybór, usmażyć albo zamrozić. Usmażyłem. A w miedzyczasie ugotowalem baniak zupy. Znów kanapa! A może qrde jakiegoś chałamuca upieke jeszcze. Się zobaczy. Cytuj
andyopole Napisano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2017 6 godzin temu, katlia napisał: Vive la France Czyli zostaje nadal tylko jeden prezydent w Europie co się nazywa Pen..... La Pen... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi