Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
18 godzin temu, olmeca napisał:

W którą część Polski się zapuszczacie? Jak by się udało to chętni poznam jak była by możliwość spotkania.

Będziemy w Częstochowie :P ale mamy mało czasu więc wszelkie towarzyskie spotkania muszą poczekać do następnej wizyty w PL. 

Napisano
2 minuty temu, ilon napisał:

Ty jestes z Czestochowy Roelka? Czesto tam bywalam jak bylam w PL :) 

Born and raised :)

Napisano
Godzinę temu, RobertNYc napisał:

Podejrzewam ze na serwisach aukcyjnych typu eBay czy Allegro, kupisz bilet bez większych problemów.

Być może, ale LN ostrzega, że bilety na ten koncert są spersonalizowane, więc nie będę ryzykować ;)

Napisano
1 godzinę temu, Roelka napisał:

Będziemy w Częstochowie :P ale mamy mało czasu więc wszelkie towarzyskie spotkania muszą poczekać do następnej wizyty w PL. 

A wiec będziesz przejezdzac przez Opole. Pomachaj tam ludziom i powiedz ze będę we wrześniu... :D

Napisano
2 godziny temu, ilon napisał:

Serio? LOL, moze Cie kiedys w Don Kichocie spotkalam albo w jakims innym miejscu :D 

Byłam w Don Kichocie raz, trochę nie moje klimaty. :) Zawsze wolałam bardziej "rockowe" klimaty. 

Napisano
4 minuty temu, jkb napisał:

A juz dzis wieczorem Rammstein! Nie widzialem ich na zywo juz ladnych pare lat, nie moge sie doczekac :)

Zazdroszcze I rozumiem Twoja radosc. Wprawdzie to nie jestem ich wielkim fanem ale koncert to koncert. Sam pojde gdy tylko do mnie na prowincje przyjada....

Napisano (edytowane)

Dnia ‎2017‎-‎06‎-‎23 o 20:53, andyopole napisał:

A wiec będziesz przejezdzac przez Opole. Pomachaj tam ludziom i powiedz ze będę we wrześniu... :D

...żeby zdążyli wszystkie panny "na wydaniu" wysłać do krewnych na drugim końcu Polski :D

Edytowane przez quarterback87
  • Upvote 2