ilon Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 Serio mam nadzieje ladies, ze ten czas oczekiwania sie skroci... Cytuj
KaeR Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 6 godzin temu, ilon napisał: Jak ja szlam na moje odciski tak ponad rok temu to zajelo to z 15 minut maks. Poza mna nikogo nie bylo, ale to troche wies jest Nie to, ze moje biuro jest w wielkim miescie. Pewnie tez zajmie to w takim razie 15-30 min. :\ Cytuj
andyopole Napisano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 2017 Właśnie powiedzieli w wiadomościach że na sześciu lotniskach w USA (Chicago też) testuje się nowy wynalazek na przyjezdnych. Scanners do skanowania twarzy i porównania że zdjęciem z wizy i paszportu. Pewnie jak komu spuchnie gęba od zęba to nie wpuszczą.. Cytuj
quarterback87 Napisano 14 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2017 (edytowane) To oni własnym oczom niedowierzają, czy z lenistwa niechce im się gałką oczną w oczodole i jednym palcem poruszyć ? Edytowane 14 Lipca 2017 przez quarterback87 Cytuj
Gość Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 musze założyć karte kredytową aby budowac CS i nie wiem gdzie, ktoś poleca jakąś konkretną? Cytuj
kzielu Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 4 minuty temu, Angelika Pawelczak napisał: musze założyć karte kredytową aby budowac CS i nie wiem gdzie, ktoś poleca jakąś konkretną? Bez wielkiego znaczenia jaka to karta jest - z punktu budowania CS. Wiekszosc swierzych imigrantow bierze taka ktora sa w stanie dostac raczej niz wybieraja jakas szczegolna... Cytuj
Gość Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Just now, kzielu said: Bez wielkiego znaczenia jaka to karta jest - z punktu budowania CS. Wiekszosc swierzych imigrantow bierze taka ktora sa w stanie dostac raczej niz wybieraja jakas szczegolna... dziekuje za odpowiedz Cytuj
ilon Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Ja moja pierwsza mam secured cc z BoA. Cytuj
RobertNYc Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 20 minut temu, ilon napisał: Ja moja pierwsza mam secured cc z BoA. Ja rownież zaczynałem od secured CC. Jest to jedyny sposób by dostać jakakolwiek kartę na samym początku gdy się nie ma historii kredytowej w USA. No niby można tez sie postarać o karty kredytowe z jakichś dużych sieci handlowych np Best Buy czy Macy's, ale bedzie ona ważna tylko na zakupy w danej placówce. Cytuj
KaeR Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Kiedy bylem studntem, wiekszosc z nas zaczynala od Capital One z max $1000. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi