ilon Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Nareszcie piatek! W ten weekend wrzuce sobie na luz, troche odpoczne, wyspie sie. Moze nawet upieke placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 15 godzin temu, andyopole napisał: Wiesz, na #Jkb rodzice prowadzili w dziecięctwie eksperymentalny zimny wychów i tak mu już zostalo. Tak wlasnie A dzisiaj jest piekny dzien az na dluzszy spacer podczas przerwy na lunch sie udalem! No i dzieki ladnej pogodzie wszyscy wybywamy wczesniej z roboty Po pracy az chyba do basenu wskocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 10 godzin temu, jkb napisał: Tak wlasnie A dzisiaj jest piekny dzien az na dluzszy spacer podczas przerwy na lunch sie udalem! No i dzieki ladnej pogodzie wszyscy wybywamy wczesniej z roboty Po pracy az chyba do basenu wskocze Tylko poproś szefa basenu żeby tam kilka wiader lodu wsypal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 A w Maine w tym roku chyba najbardziej rozpadane lato ever :/ chciałam na slub sie chociaż troche opalić, ale chyba bede musiała skorzystać z samoopalacza temperatura tez nie ma szału, ponad 30C zdarzyło sie moze Kilka razy. wczoraj polish mafia ze staffu zrobiła pierogi ruskie, na twarożku z polskiego sklepu nawet powiem wam ze smakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Dnia 8/5/2017 o 01:09, andyopole napisał: Tylko poproś szefa basenu żeby tam kilka wiader lodu wsypal... Ja jestem swoim szefem basenu, i zadnego lodu nigdzie nie dorzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 A ja jestem w drodze do Polski. Czas na mały urlop. Podróż rodzinną- 4 koty z nami w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 3 godziny temu, Roelka napisał: A ja jestem w drodze do Polski. Czas na mały urlop. Podróż rodzinną- 4 koty z nami w samochodzie. Super! Enjoy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Sorka, ze post pod postem, ale juz nie moge edytowac. Wiem, ze temat nielimitowanego internetu w telefonie byl tutaj walkowany pelno razy, ale http://www.businessinsider.com/unlimited-data-plan-comparison-sprint-verizon-t-mobile-att-2017-3/#att-1 Bralibyscie Sprinta, czy T-mobile? Albo moze jednak Verizona? Zamierzam uzywac ten Internet do wszystkiego, tak zeby nie zakladac dodatkowo Internetu w domu. Wiec duzo social-mediow, duzo rozmow online i duzo Netflixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 1 minutę temu, ilon napisał: Sorka, ze post pod postem, ale juz nie moge edytowac. Wiem, ze temat nielimitowanego internetu w telefonie byl tutaj walkowany pelno razy, ale http://www.businessinsider.com/unlimited-data-plan-comparison-sprint-verizon-t-mobile-att-2017-3/#att-1 Bralibyscie Sprinta, czy T-mobile? Albo moze jednak Verizona? Zamierzam uzywac ten Internet do wszystkiego, tak zeby nie zakladac dodatkowo Internetu w domu. Wiec duzo social-mediow, duzo rozmow online i duzo Netflixa Mam Verizon I tak go wlasnie uzywam. Voice, text, data unlimited, place miesiecznie cos ok. $75. Data chodzi bardzo ladnie. Kiedys na probe puscilem filmy z YT na TV, tablecie, laptopie i telefonie jednoczesnie. Szlo rowno, bez buforowania. Nie ma zadnego limitu danych (a moze go nie osiagnalem?) po ktorym predkosc transferu spada a uzywam dosc intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Forum zaktualizowano? Jakoś inaczej wygląda na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi