Joyanna Napisano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jak Wam mijaja pierwsze dni jesieni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Nie cierpię jesieni i zimy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Ja mam zapalenie zatok, jak zawsze, kiedy jest takie letnio-jesienne przesilenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jak Wam mijaja pierwsze dni jesieni?? W Krakowie jak na razie piękna jesień . Niedawno naszła mnie myśl, że już niedługo... będą święta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Ja tez nie lubie jesieni i zimy. Wole parne i duszne lato z morzem lub oceanem pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Niedawno naszła mnie myśl, że już niedługo... będą święta . Mnie naszedl widok Swiat dwa tygodnie temu w jednym ze sklepow Czlowiek delektowal sie koncem lata,ostatkami ciepla,poszedl do sklepu,a tu choinki i bombki dookola. W tym roku chyba pomineli Thanksgiving,bo od razu z Halloween w lipcu przeskoczyli na Christmas Zapewne za jakies dwa miesiace zajace i jajka beda w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2014 A ja wciaz do pracy w cienkiej koszulinie, shortach I sandalach. Dzis zimno tylko 20C ale od jutra znow 25C... Piekna jesien, jak co roku tutaj. Troszke sie grzybiarze martwia bo praktycznie od czerwca, poza drobnymi showerkami nie padal deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Uwielbiam! w koncu normalne temperatury Ja tez zasuwam w t-shircie i shortach, do czasu az spadnie pierwszy snieg Albo chociaz temperatura ponizej 50F! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Uwielbiam! w koncu normalne temperatury Ja tez zasuwam w t-shircie i shortach, do czasu az spadnie pierwszy snieg Albo chociaz temperatura ponizej 50F! U mnie czekanie na śnieg odpada bo te białe płatki spadaja co dwa, trzy lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 To tylko pozazdrościć wam takich temperatur, u nas tylko w południe jest w miarę ciepło, rano i wieczorem niestety już kurtki trzeba zakładać. A śniegu w mieście nie lubię, dla mnie mógłby być tylko w górach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi