kzielu Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Stalam sie dumna wlascicielka samochodu Hunday Elantra 2006r kolor royal blue Ha ale i tak nie moge zrobic prawa jazdy bo nie mam ssn, czekam juz 3 tydzien Nie wiem czy Hyundai dawal wtedy 10-letnia gwarancje (i jakie byly jej zasady) ale toeretycznie to masz szanse sie na nia jeszcze zalapac. Spoko samochod na pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 ..., jak juz sie dzielimy radosnymi wiesciami, dostalem pozwolenie na oddalenie sie z miejsca pracy na ponad trzy tygodnie celem odbycia swiat w Polsce. Teraz tylko zostaje z krwawiacym sercem kupic bilet. W kwestii formalnej. Platne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 W kwestii formalnej. Platne? Tak. Od maja uzbieralem 80 godzin urlopu, do konca roku wpadnie jeszcze jakies 48. Wystarczy i jeszcze zostanie. Trzeba zuzyc, bo zrolowac mozna tylko do 160h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja nie mam zadnej normy urlopowej. Jade wtedy gdy potrzebuje. W tym roku juz chyba ze cztery tygodnie I bedzie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Nie wiem czy Hyundai dawal wtedy 10-letnia gwarancje (i jakie byly jej zasady) ale toeretycznie to masz szanse sie na nia jeszcze zalapac. Spoko samochod na pierwszy raz. Dzieki za info, zadzwonie do dealera i sie zapytam o gwarancje. Na razie dziala bez zarzutu, jedynie odpadlo lusterko do makijazu po stronie kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Chcialabym bardzo juz jesien Poki co temperatury caly czas w okolicach 70F - 80F. Duszno okropnie. Jedynie wczesne (bardzo wczesne..) poranki daja nieco wytchnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Jesien, prosze idz do Roelki, ja nie chcecie widziec ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Jesien, prosze idz do Roelki, ja nie chcecie widziec ever Hej, poczekaj, ale ty masz chyba fajną pogodę ? To może ja Roelce wyślę naszą krakowską jesień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Dzisiaj bylo cudowne 49F! W koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Hej, poczekaj, ale ty masz chyba fajną pogodę ? To może ja Roelce wyślę naszą krakowską jesień . Pogode mam swietna, ale jak przyjdzie jesienne ochlodzenie (20-25 C) to ja sie trzese. Zostalam stworzona do zycia w tropikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi