kzielu Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Stalam sie dumna wlascicielka samochodu Hunday Elantra 2006r kolor royal blue Ha ale i tak nie moge zrobic prawa jazdy bo nie mam ssn, czekam juz 3 tydzien Nie wiem czy Hyundai dawal wtedy 10-letnia gwarancje (i jakie byly jej zasady) ale toeretycznie to masz szanse sie na nia jeszcze zalapac. Spoko samochod na pierwszy raz. Cytuj
andyopole Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2014 ..., jak juz sie dzielimy radosnymi wiesciami, dostalem pozwolenie na oddalenie sie z miejsca pracy na ponad trzy tygodnie celem odbycia swiat w Polsce. Teraz tylko zostaje z krwawiacym sercem kupic bilet. W kwestii formalnej. Platne? Cytuj
KaeR Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 W kwestii formalnej. Platne? Tak. Od maja uzbieralem 80 godzin urlopu, do konca roku wpadnie jeszcze jakies 48. Wystarczy i jeszcze zostanie. Trzeba zuzyc, bo zrolowac mozna tylko do 160h. Cytuj
andyopole Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Ja nie mam zadnej normy urlopowej. Jade wtedy gdy potrzebuje. W tym roku juz chyba ze cztery tygodnie I bedzie jeszcze. Cytuj
serafina Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Nie wiem czy Hyundai dawal wtedy 10-letnia gwarancje (i jakie byly jej zasady) ale toeretycznie to masz szanse sie na nia jeszcze zalapac. Spoko samochod na pierwszy raz. Dzieki za info, zadzwonie do dealera i sie zapytam o gwarancje. Na razie dziala bez zarzutu, jedynie odpadlo lusterko do makijazu po stronie kierowcy Cytuj
Gość Napisano 3 Października 2014 Zgłoś Napisano 3 Października 2014 Chcialabym bardzo juz jesien Poki co temperatury caly czas w okolicach 70F - 80F. Duszno okropnie. Jedynie wczesne (bardzo wczesne..) poranki daja nieco wytchnienia. Cytuj
Paulina_89 Napisano 3 Października 2014 Zgłoś Napisano 3 Października 2014 Jesien, prosze idz do Roelki, ja nie chcecie widziec ever Cytuj
haneczka019 Napisano 3 Października 2014 Zgłoś Napisano 3 Października 2014 Jesien, prosze idz do Roelki, ja nie chcecie widziec ever Hej, poczekaj, ale ty masz chyba fajną pogodę ? To może ja Roelce wyślę naszą krakowską jesień . Cytuj
jkb Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Dzisiaj bylo cudowne 49F! W koncu Cytuj
Paulina_89 Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Hej, poczekaj, ale ty masz chyba fajną pogodę ? To może ja Roelce wyślę naszą krakowską jesień . Pogode mam swietna, ale jak przyjdzie jesienne ochlodzenie (20-25 C) to ja sie trzese. Zostalam stworzona do zycia w tropikach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi