Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcialam powiedziec, ze... po raz pierwszy uderzylo mnie jak droga jest tutaj opieka medyczna o.O Za wyleczenie zeba zawolano sobie 1,300$.. Nawet jak wieksza polowe pokrywa mi ubezpieczenie to i tak... raju!

Napisano

Chcialam powiedziec, ze... po raz pierwszy uderzylo mnie jak droga jest tutaj opieka medyczna o.O Za wyleczenie zeba zawolano sobie 1,300$.. Nawet jak wieksza polowe pokrywa mi ubezpieczenie to i tak... raju!

Bilet do Polski $1000, wyleczenie zeba $100. Ja tak robie. :)

Napisano

Kaer znam takich ze tak robia

a jak sie trafi na promocje to wyjdzie 300 dol w 2 strony a reszta na leczenie ;)

bywa tak ze na NFZ sie leczy pewne zeby a do plomby sie doplaca ;)

Napisano

Calkiem mozliwe ze tez tak zrobie, o ile moj zabek wytrzyma do wczesnej wiosny gdy planuje leciec do domu :P

Ja jeszcze nie robilem zadnego zeba w USA, wszystko w Polsce. W sobote ide ze swoja dziewczyna na usuniecie czterech zebow madrosci, $550 z ubezpieczeniem, bez narkozy, $860 z narkoza. A ludzie sie dziwia czemu poswiecam tyle czasu na mycie zebow i nitkowanie. :)